Academy League: Két meccs után továbbjutó helyen torzsiék

Academy League: Két meccs után továbbjutó helyen torzsiék

Eddig veretlen a BIG Academy a versenyen, de ma este torzsiékkal állnak majd szemben.

Az utánpótlás csapatokon talán még nagyobb a nyomás a többiekhez képest, hiszen minden játékosuk őrült nagy lehetőség előtt áll, profi keretek között bizonyíthatnak és juthatnak feljebb. Nem kell arra várniuk, hogy FPL-ből kiemelje őket valaki, ellenben az academy csapatokban teljesíteniük kell.

Torzsi is megmutathatja most a világnak, hogy mire is képes, hiszen a mouz NXT színeiben jóval több szempár szegeződik rá és idővel nem csak a "nagy" mousesports, de más profi alakulatok is lecsaphatnak majd rá. Ehhez először az NXT-ben kell bizonyítania, például az olyan versenyeken, mint amilyen a WePlay Academy League is. Nyolc utánpótlás csapat méri össze tudását, először online, majd a legjobb négy LAN-on, ráadásul 100 ezer dolláros összdíjazás mellett.

forrás: twitter.com/WePlay_Esports

A nyitómeccs jól sikerült torzsiék számára, a frissen megalakulat Fnatic Risingot tudták maguk mögé utasítani. Igaz, szoros volt a mérkőzés, két hosszabbításra is szükség volt, hogy győztest hirdethessenek az összecsapáson, de 22-18-ra végül a mouz NXT húzta be a meccset. Vertigo nem az a pálya, ahol az AWP köré lehet építeni minden kört, így torzsinak is jóval kevesebb helye volt a meccsen. Ettől függetlenül hozta a kötelezőt, pozitív K/D aránnyal zárt és a Fnatic Risingnak is adott egy kis ízelítőt abból, hogy miként is forgatja az AWP-t.

A Furia Academy ellen már Infernon játszottak, ami jóval több lehetőséget adott torzsinak. Ő ki is használta ezeket, de a brazilok csapatszinten így is erősebbek voltak. Sajnos a szerencse sem állt torzsiék mellett, technikai problémáktól küszködve, pár kör erejéig a dán Fessornak kellett beugrania, az így megbomlott összhang pedig szintén nehezítette a mouz NXT dolgát.

Két meccsnap után tehát egy győzelemmel és egy vereséggel állnak torzsiék a tabella 3. helyén, köszönhetően a jó körarányuknak. Ez jelenleg továbbjutást érő hely, de sok meccsük van még hátra és a tabella még akár a feje tetejére is állhat. Ma este, 6 órától lépnek szerverre torzsiék, méghozzá a BIG Academy ellen. A meccset az Academy League hivatalos csatornáján követhetitek majd.

A mouz NXT eddigi eredményei az Academy League első szezonjában:

  • mouz NXT 22:18 Fnatic Risign (Bo1 - Vertigo)
  • mouz NXT 12:16 Furia Academy (Bo1 - Inferno)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!