FIFA 22: jön az Expected Goals, az EA tippjátéka

Az új funkció nem biztos, hogy osztatlan sikert fog aratni.

Tegnap jó adag mechanikai újdonságról rántotta le a leplet az EA a FIFA 22 kapcsán: ha lemaradtál ezekről, lentebb pótolhatod.

Jött azóta azonban egy újdonság, amit mindenképp érdemes megemlíteni: ez az Expected Goals funkció.

A sportfogadás összenőtt a focival, így nem meglepő, ha egy tét nélküli tippelésre az EA is beszáll a meccsünkbe. Az Expected Goals új funkció mérkőzés előtt megsaccolja, hogy ki nyerhet és azt is, hogy milyen gólaránnyal - olvashattuk Jake Buckley Twitter oldalán.

A Tweet hozzáteszi saját gondolatát, ami a dolgok humorosabb oldalát fogja meg. "Alig várom azokat a screenshotokat, ami azt mutatja, hogy valaki egy totál esélytelen meccset hozott le".
Az árnyoldal persze az lehet, amikor valaki a nyomás alatt megtörik és az eredmény beigazolódik - miközben ha nem lenne a funkció, akkor kis túlzással az esélytelenek nyugalmával menne neki a meccsnek. Persze valamennyire a csapat felállások közti különbség is ezt a vonalat képviseli, ugyanakkor ott nem látjuk a rejtett rank pontokat, tehát kevésbé hat mentálisan a jelenlegi rendszer. Van, akit ez felpörget, van, akire ellenkezőleg hat - mi csak azt reméljük, hogy majd ki lehet kapcsolni.

No meg persze azt, hogy Kante 30 éves korára nem növi túl a 190 centis Rüdigert, illetve Mount kap egy uptodate frizurát végre.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Képek forrása: www.playstation.com

Kövess Minket!