Hirdetés

Hivatalos: Októberben lesz a következő Steam Next Fest

A Valve is megerősítette, ősszel még egyszer visszatér a Steam Next Fest.

Hirdetés

A Steam Next Fest - korábban Steam Game Festival néven is lehetett ismerni - a Valve azon eseménye szokott lenni, amelyen számtalan fejlesztő tudja bemutatni éppen készülő játékát, ezek közül jónéhányat pedig akár valamilyen demó verzióban, akár korai hozzáférésben, de ki lehet próbálni. Az idei év pedig nem fog úgy véget érni, hogy nem lesz több ilyen esemény, ugyanis a Valve is megerősítette, hogy ősszel ismét megrendezésre fog kerülni.

Ráadásul pontos időpontot is lehet tudni az eseményhez, 2021. október 1-jén magyar idő szerint 19:00 órakor kezdődik, és egészen október 7-e 19:00 óráig fog tartani. A Valve közleménye szerint az esemény során "lehetőség lesz akár többszáz játékdemóval játszani, élőben nézni a fejlesztők közvetítéseit, illetve akár a különböző csapatokkal beszélgetni, hogyan állnak a játékuk fejlesztésével".

A Steam Next Fest gyakorlatilag a Steam Game Festival újragondolása, amely bár korábban időpontban többször is ütközött többek között az E3-mal, vagy a The Game Awards-szal, ezúttal ez nem lesz így. A legutóbbi Steam Next Fest előző hónapban volt és több, mint 700 játék mutatkozott be rajta, a most következő pedig a Steam Deck miatt lehet érdekes!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!Hirdetés

Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Hirdetés
Gaming - Egyesültek a hazai esport szervezetek a HUNESZ tisztújító közgyűlésén

Beolvadt a Magyar E-sport Szövetségbe (HUNESZ) a korábbi Nemzeti Gaming és Esport Sportági Szövetség (NGES), így egyesültek a hazai e-sport szervezetei. A HUNESZ 2023. szeptember 23-án megtartott tisztújító közgyűlésén az elnökségi tagok mellett egyúttal az új elnököt is megválasztották Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója személyében, a korábbi alapító elnök, Biró Balázs György főtitkárként viszi tovább a Szövetség szakmai vezetését.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés