Nem Geralt lesz a főszereplő az új The Witcher: Nightmare of the Wolf animációs filmben

Az animációs előzmény történet augusztusban érkezik a Netflixre, de már most megtekinthető egy újabb kedvcsináló.

Azt ugye már szinte mindenki tudja, hogy a Vaják sorozatot decemberben folytatják, de az igazi rajongóknak sosem elég a Witcher történetekből. A The Witcher: Nightmare of the Wolf animációs filmre pedig már nem is kell olyan sokat várni, ugyanis augusztus 23-án debütál a szolgáltatónál. A produkcióért a Studio Mir felelt - korábban nekik köszönhettük a The Legend of Korra-t is -, melyet egyébként Beau DeMayo írt, és Lauren Schmidt Hissrich felügyelt. Az anime a már ismert események előtt játszódik, és a főszerepben Geralt mentora, Vesemir lesz. A nagyjából másfél órás játékidővel rendelkező alkotásban a kalandor Witchernek szegődik, hogy pénzért és dicsőségért csapja szét a szörnyeket.

Az új trailerben szerencsére már megpillanthatunk némi akciót, és néhány olyan szereplőt is, akik valamilyen formában kapcsolódnak majd Vesemir kalandjaihoz. Elég jól sikerült, és már most várjuk a teljes filmet:

Az eredeti szinkront illetően Vesemirt Theo James szólaltatja meg, miközben Tetra Lara Pulver, Deglan Graham McTavish, miközben Lady Zerbst Mary McDonell lesz. Nektek hogy tetszik?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!