LoL: Ha szerencsés vagy, ingyen lehet a tiéd egy rakat Mystery Gift

LoL: Ha szerencsés vagy, ingyen lehet a tiéd egy rakat Mystery Gift

Ha te vagy a legszerencsésebb, akkor öt darab Mystery Gift üti a markod az Esport1 születésnapi nyereményjátékában.

Az Esport1.hu ötödik születésnapját ünnepelte néhány héttel ezelőtt, azonban a nyereményjátékok egész július hónapban pörögnek. Egy limitált ideig tartó játék keretében 5x5 darab Mystery Gift talál gazdára. Mindössze néhány feladatot kell csak teljesítened ahhoz, hogy bekerüljön a neved a kalapba, ahonnan hamarosan kihúzzák a legszerencsésebbeket.

Hogyan lehet a tiéd az 5x5 darab Mystery Gift egyike?

  1. lépés: Regisztrálj az Esport1.hu oldalára!
  2. lépés: Váltsd ki a nyereményjáték szelvényed!
  3. lépés: Aktiváld a kapott kódot ezen az oldalon!

Minél több szelvénnyel szállsz be, annál nagyobb az esélyed arra, hogy a tiéd lehet az egyik 5 darab Mystery Giftet tartamazó csomag. Pontokat a regisztrációval már rögtön szerzel, de küldetésekkel, közvetítések nézésével, kommenteléssel és cikkolvasással tovább növelheted ennek a virtuális  számát.

Jelenleg a LoL-ban 1200-nál több hőskinézet található, amelyeket néhány kivétellel megszerezhetsz a Mystery Giftek segítségével. A kivételek közé azok a limitált kozmetikai tartalmak tartoznak, mint a Goth Annie, a Black Alistar, a PAX Twisted Fate és az UFO Corki, vagyis a limitált ideig lehetett csak megkaparintani a játék megjelenése utáni első időszakban. Regisztrálj, játssz és nyerj!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Riot Games)

Kövess Minket!



Te küldtél már ajándékba más idézőnek Mystery Giftet?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.