Tom Clancy's XDefiant: Első benyomások az új játékról

Tom Clancy's XDefiant: Első benyomások az új játékról

Get_Flanked gyűjtötte össze saját és rajongói gondolatait egy csokorba.

A Ubisoft újabb játékot készül a piacra dobni, mely a Tom Clancy’s XDefiant nevet kapta - erről pár napja már olvashattatok nálunk.

Minden új játéknál gondolatok hada rohamozza meg a rajongókat, nem volt másképp ezzel az egyik legnagyobb Rainbow Six Siege Youtuber, Get_Flanked sem, aki összeszedte azt, hogy mik a pozitív és negatív benyomásai neki, illetve követőinek a szóban forgó játékról.

Pro

1. Ingyenes játék: az, hogy bárki hozzáférhet az említett címhez, rengeteget számít népszerűség terén - ez egy jó kiindulópont.
2. Nem vagyunk beletolva classokba: noha különböző osztályok lesznek a játékban (tank, healer, support és assault), loadoutunkat mi választhatjuk ki, így nem vagyunk belekényszerítve egy zárt szerepbe.
3. A tűzharc a prioritás a képességekkel szemben: a nap végén mégiscsak egy shooterről beszélünk, így ez fontos tényező.
4. Új mozdulatok: aki mondjuk a Rainbow Six világából érkezik, annak a videóban bemutatott új mozdulatok újdonságként hathatnak, melyek tovább mélyíthetik a stratégiai elemeket.
5. 10 pálya: ennyivel indul a játék, ami nagyon erős start, változatosságban nem lesz hiány.
6. Nem fognak újabb részeket kiadni: a Call of Duty-t hozta fel negatív példaként. Nem éri meg beletenni az időt a játék tökéletes elsajátításába, ha tudja a játékos, hogy rövidesen újabb rész lesz kiadva. Az XDefiantről elmondták a fejleszők, hogy nem jön folytatás, erre fognak fókuszálni teljesen.

Kontra

1. Nincs anti-cheat: egyelőre nem jelentettek be legalábbis ilyen toolt, ami minimum aggodalomra ad okot - persze ez még kezdésig változhat.
2. Nincs crossplay: szintén nem tettek említést arról, hogy különböző platformok játszhatnának egymással - reméljük, hogy ez is változik még.
3. Az ultik túl erősnek tűnnek: az egyik, amit láttunk a videóban egy nagy pajzs, ami mögül lehet lőni, de át rajta nem. Egy másik pedig az ellenfél körvonalát hozza ki falon keresztül: respawn lehetőség van a játékban, de még így is elég durvának tűnik első ránézésre ez.
4. Egyeseket zavar a Tom Clancy a címben: a videós szerint lehetett volna szimplán XDefiant a neve a játéknak, de őt ez hidegen hagyja, mások viszont más stílust kötnek alapból a Tom Clancy névhez.

Nektek mi az első benyomásotok a játékról?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!