aszabokristof: Kijelenthetem, hogy teljesen megérte minden dühös pillanat

aszabokristof: Kijelenthetem, hogy teljesen megérte minden dühös pillanat

A 7. helyezés kiemelkedőnek számít a nagyon erős mezőnyben, aszabokristof és csapata büszke lehet teljesítményére.

A Twitch Rivals CoD: Warzone Showdown (EU) tornáján 46 darab 3 fős squad mérte össze erejét. A 75 000 dollár összdíjazású versenyen az aszabokristof-olee-AquaaBEAST trió a fantasztikus 7. helyezést szerezte meg, ami kiemelkedőnek számít ebben az erős mezőnyben. A csapat névadóját, a magyar Warzone közösség legnépszerűbb alakját, Szabó Kristófot kérdeztük.

A Twitch Rivals egy jelentős összdíjazású, de mégiscsak meghívásos versenyformátum, amelyben az elsődleges cél főleg a szórakoztatás. Mennyire lehet komolyan venni játékosként egy ilyen tornát?
"Én azt gondolom, hogy aki szórakozni ment, az hazudik. Mint minden profi és kompetitív szellemű játékos, akármilyen sportot vagy e-sportot tekintünk, ha arra kerül a sor, hogy meg kell mutatni akárhol a tudását, akkor bizony megmutatja. Volt alapvetően egy privát discord chatünk, ahol az össze játékos és a szervezők kontaktban lehettek egymással, nos... Ha szórakozásként fogta volna fel mindenki, akkor nem lett volna olyan kiakadás a csalóval kapcsolatban. Ugyanakkor nem látok a többiek fejébe, de egy biztos én habzó szájjal indultam harcba a csapatommal, hisz Európa egyik legkeményebb warzone gárdája lett felsorakoztatva egy lobbyban."

Hogyan élted meg belülről az ütközeteket, mennyire volt jó az összhang a csapaton belül?

"Iszonyatosan izgultam pedig már volt rá példa, hogy meghívtak minket vagy más nagy versenyen vettünk részt. Talán kijelenthetem, hogy az első kört még el is izgultam, azután azt hiszem, hogy sikerült lenyugodnunk és 110%-os összhangban közösen teljesítenünk. "

Az egyik meccset majdnem sikerült behúznotok, ami nem kis teljesítmény egy ekkora mezőnyben. Mi volt az elsődleges taktikátok a Rivals során?

"Sajnos nem volt olyan kör, amit sikerült teljes egészében megnyernünk, de örömünkre nem is ez volt a cél, hisz a helyezés csak szorzót adott hozzá a meglévő kill, azaz pontszámainkhoz, viszont volt olyan körünk is, ahol mi szereztük a 2. legtöbb pontszámot, amit szeretnék hangsúlyozni, hogy ilyen emberek és gamerek között igen csak nagy szó."

Egyértelműen te vagy a magyar CoD: Warzone legnagyobb és legnépszerűbb alakja. Mi az, ami miatt még mindig élvezed a játékot?

"Magam sem tudom. Jelenleg nincs olyan battle royale játék, ami konkurenciája lehet a Warzone-nak. Ha teljesen őszinte lehetek, sokszor érzem, hogy az idegeimmel játszik a játék, de ha tudom előre, hogy egy Rivalsön ilyen eredményt érünk el, kijelenthetem, hogy teljesen megérte minden dühös pillanat."

A Warzone mellett melyik másik játékban látod a potenciált, hogy akár a maineddé válhat idővel?

"Fogalmam sincs egyelőre. Valamiért engem úgy kalibráltak, hogy a battle royale játékokhoz nagyon jó agyam van. Így volt ez a PUBG-vel, Fortnite-tal, Apexszel és minden olyan előző játékkal, amiben hasonló volt a játék mechanika. Jó lenne ha érkezne egy olyan új játék, ami konkurencia lehetne, hisz jelenleg nagyon monopol a piac és így túlságosan kevés figyelmet kapnak a játékos visszajelzések és rengeteg hibát nem sikerült még kijavítani a fejlesztőknek."

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Activision-Blizzard, aszabokristof)

Kövess Minket!



Te nézted aszabokristof streamjét a Twitch Rivals versenyről?