Ezt is megértük: egy PES rajongó irigykedik a FIFA 22-re

Ezt is megértük: egy PES rajongó irigykedik a FIFA 22-re

Történelmi pillanathoz érkeztünk el. 

Olvashattatok nálunk arról, hogy a Konami meghúzta a váratlant és egyrészt ingyenessé tette a Pro Evolution Soccer következő részét, valamint teljesen új névvel (eFootball) dobja piacra azt:

Jókora változás, ami kapcsán természetesen voltak olyanok, akik elégedetlenségüket fejezték ki. Az egyik rajongó odáig ment el, hogy miután megnézte a FIFA 22 legutóbbi újdonságairól szólt videóját és a hozzá tartozó a reakciókat, felment Redditre és egy szokatlan posztot írt:

"Mint PES rajongó mondom: legyetek hálásak a FIFA 22-ért FIFA rajongók" - ezzel a címmel írt a közkedvelt helyre SnooLemons6074 felhasználó. 

"Lehetne rosszabb is. Láthatnád, ahogy a franchise-od átnevezik eFootballra, és konkrétan egy euro logoval látnák el. Megélhetnéd, hogy a játékod egy csakis online működő ingyenes, mikrotranzakciókra építő, Battle Pass-t futtató s***kupaccá válik, melynek a tényleges játékmódjai a hónapokkal a megjelenés után kerülnek be a játékba".

A játék hatos verziójának egyik arca, a Chelsea korábbi világsztárja, Didier Drogba keserű nosztalgiába kezdett Instagramon, miután olvasta a játékot ért változásokat. "Az utca soha nem felejt" - hangzik el a búcsú poszt a kiváló centertől. 

r/WEPES - Even Drogba knows that Konami messed up

Nos ezt is megértük tehát: ugyan a FIFA sokak szerint évről évre ugyanaz, csak egy számmal feljebb kerülünk, a PES a közösség nagy része szerint nem hogy egy helyben maradt, de visszalépett több lépcsőfokot is. Meglátjuk, hogy a rajongóknak igaza lesz-e - az biztos, hogy váratlant húzott a KONAMI. 

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép: https://www.youtube.com/watch?v=51EOPxcXkMs

Kövess Minket!