Nézd élőben hazánk legjobb Tekkeneseit a szombati nemzeti válogató döntőjében!

Nézd élőben hazánk legjobb Tekkeneseit a szombati nemzeti válogató döntőjében!

Nem akármilyen lehetőséget kap a győztese, ugyanis rögtön két további versenyre is kvalifikálja magát.

Hétvégén megrendezésre kerül hazánk egyik legnagyobb és legfontosabb Tekken 7 versenye. Az egynapos offline eseményen azért gyűlnek össze a virtuális harcosok, hogy bebizonyítsák ők a legjobbak, de közülük csak az egyikük képviselheti majd Magyarországot a nemzetközi porondon. Ez a torna ugyanis nem kisebb téttel bír, mint hogy a győztese kijut a Dél-Koreában tartandó World E-sports League döntőjére, valamint a 13. IeSF World Championship regionális selejtezőjére, ahonnan egy megfelelő eredménnyel utazhat majd az izraeli fináléra.

A magyar selejtezőt július 24-én tartják meg és a helyszín a Kecskemétről 15 percre lévő VR XPERT Élményház lesz. A résztvevőket csoportokba sorsolják, melyekből majd a legjobb 16 játékos folytathatja az egyenes kieséses szakaszban. Innentől kezdve láthatjátok majd élőben a mérkőzéseket, melyeket GrassHopper és KRX kommentálásával élvezhettek. A csoportköröket követően a verseny playoffja előreláthatólag 14:45 körül veszi kezdetét, ezért érdemes lesz a délután folyamán követni az esport3tv Twitch csatornát, hogy ne maradjatok le egyetlen pillanatról sem. A meccseket egyébként PS4-en a nemzetközi versenyformátum szerint rendezik meg. Minden játszma 3 nyert játszámáig tart a csoportkörben, majd a rájátszásban már négyet, míg a top 4-től kezdve ötöt kell megnyerni a győzelemhez.

Díjazás:

Az I. helyezett: a magyar e-sport válogatott tagjaként képviselheti országunkat az idei nemzetközi „IESF 13th Esports World Championship EILAT 2021 — TEKKEN 7” és a „World eSports League (WSL)” eseményeken, illetve emléktáblát kap.

A II. és a III. helyezettek: dobogós oklevelet kapnak

Minden más és fontosabb információért látogassátok meg a hivatalos weboldalakat:

esportvalogatott.hu

kecskemet.co

Kövesd élőben a magyar selejtezőket és szurkolj hazánk legjobbjának az IESF e-sport világbajnokságon és a WLS fináléjában!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!