R6 spoiler: ez kicsúszott az AMA során, egyből lementették a rajongók

R6 spoiler: ez kicsúszott az AMA során, egyből lementették a rajongók

Az internet nem felejt: kiderülhetett az új operátor neve. 

Nemrégiben már olvashattatok nálunk egy összefoglalót a tegnapi Ubisoft által rendezett kérdezz-felelekről - ezt lentebb tudjátok pótolni, ha lemaradtatok róla.

Amik ott megjelentek, azok a hivatalos válaszok: tervezte őket a Ubisoft, örültek, hogy megoszthatták követőikkel. Volt azonban egyetlen téma, mely kapcsán valószínűleg máig fogják a fejüket: ez a következő utáni szezonban érkező operátor nevének elárulása egy másik infó mellett. Gyorsan levették, de az internet nem felejt!

r/Rainbow6 - Well someone at ubisoft forgot to remove this

A poszt elejével nincs gond: arról beszél az egyik fejlesztő, hogy azért nem adtak hozzá új fegyvert a játékhoz, mert már így is 100-nál is több van bent belőle (23 Assault Rifle, 20 SMG és 18 Shotgun többek között). 

"A Siege letális rendszere miatt (a fejes gyilkosságot garantál) a tüzelési sebesség a fegyverek paramétereinek a királya. Ezáltal az összes alacsony sebességen daráló eszköz kevésbé jó, így valójában nagyjából 30 fegyvert játszanak mindössze - ez persze a diverzitást erősen csökkenti. A loadoutnak elvileg vezetnie kéne a játékost a stílusában, valamint a képességek használata terén is. 

Van, hogy gameplay miatt kerül be egy fegyver, például Kali CSXR 300-a ilyen. Előfordul azonban is, hogy történeti/hangulati elemként rakunk be egy ilyesfajta eszközt: Zero SC3000k-ja ilyen. 

Minden évben bővítjük új fegyverrel a játékot: nemrégiben a Gonne-6 segített a 20 másodperces meta ellen, és jön egy új is - ez lesz Thorn fegyvere, úgyhogy nem tudom, hogy akarod-e említeni

Ezen felül igyekeztünk új sightok, valamint azok balanszolásával segíteni azt, hogy a fegyverek egyedi hatást adjanak" - zárta gondolatát a fejlesztő. 

A vastaggal szedett részt nem biztos, hogy szerették volna közzétenni: ezek szerint Thorn a következő utáni (4.) szezon operátorának a neve, aki segíthet a fenti metában egy vadonatúj fegyverrel. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép: https://www.ubisoft.com/

Kövess Minket!