FIFA 22 top 10: ők lehetnek az idei mód királyai

FIFA 22 top 10: ők lehetnek az idei mód királyai

Egy kis előzetes tippelés következik.

Megkezdődött a FIFA 22 spoiler szezonja, a rajongók köreiben természetesen ilyenkor beindul a várakozás: vajon mit tartogathat az új rész? Mi is igyekszünk folyamatosan közölni a játékkal kapcsolatos újdonságokat, nemrégiben egy új funkció látott napvilágot:

Van egy téma azonban, ami évről évre megmozgatja a játékosok fantáziáját: ez nem más, mint az aktuális évi értékelések. A Dexerto oldala ezúttal is belement egy kis tippjátékba: leírta, hogy szerintük ki lehet az idei top 10 és milyen értékelésekkel. Lássuk hát!

10. Virgil van Dijk (90)

FIFA 21 van dijk and fabinho

Az előző szezonban ugyan rengeteget volt sérült a holland óriás, azonban idei visszatérésével megmutathatja, hogy még mindig posztja egyik legjobbja. 

9. Neymar Jr. (90)

Neymar FIFA 21 Ultimate Team Squad

A cikk szerzője minimális formahanyatlásról ír, ezért lehetséges a csökkenés az előző részhez képest. 

8. Harry Kane (90)

FIFA 21 fans will be praying for a Harry Kane record-breaker card.

33 gól a klubszezon során, további 4 és döntő az EB-n: nem meglepő, hogy a Manchester City-vel állítólag szóban már megállapodott Spurs klasszis 2 pontot emelkedhet a FIFA 22-re.

7. Mohamed Salah (90) 

salah fifa 22

Az egyiptomi szélső elengedését valószínűleg máig bánja a Chelsea: az olasz bajnokságban előrelépő játékos a Liverpoolban beteljesedett - az előző szezonban 31 alkalommal szerzett gólt.

6. Jan Oblak (91) 

Jan Oblak FIFA 21 Atletico Madrid

Az Atletico Madrid La Liga győzelmében kulcsszerepet betöltő világklasszis kapus helye idén is megkérdőjelezhetetlen a legjobbak között.

5. Kylian Mbappe (91)

Mbappe FIFA 21

A Real Madridba vágyó 22 éves világsztár megfejelte tavalyi teljesítményét: 42 alkalommal vette be a kaput, ez 12-vel több, mint az azelőtti évben. Gyengébb EB ide vagy oda, egyértelmű lehet az előrelépés. 

4. Robert Lewandowski (92) 

robert lewandowski in fifa

Az idén 33. évét is betöltő veterán gólzsákon nem fog a kor: 48 (!) góllal bizonyította az előző szezonban, hogy napjaink legfélelmetesebb csatára - nem meglepő, hogy kora ellenére tárt karokkal várná a friss BL győztes Chelsea is többek között. 

3. Kevin De Bruyne (92) 

Kevin De Bruyne's return has resparked runner leaders Manchester City in England.

Újabb játékos a listán, aki miatt Roman Abramovich máig foghatja a fejét: a belga klasszis London helyett végül Manchesterben teljesedett ki, igazi vezére volt az angol bajnokságot toronymagasan nyerő, BL döntős együttesben és az EB-n is odatette magát sérülése ellenére.

2. Cristiano Ronaldo (92)

Cristiano Ronaldo hit a perfect hat-trick on the weekend to book his spot in TOTW 25.

Sem játéka, sem megjelenése alapján nem mondaná meg a futballt nem követő ember, hogy a portugál legenda idén már a 36. életévét töltötte be. Ronaldo 44 meccsen 36 alkalommal vette be ellenfelei kapuját a Juventus színeiben - állítólag társaival nem a legjobb a kapcsolata, mégis hajlana a szerződés hosszabbítás felé. 

1. Lionel Messi (93)

Messi FIFA 21

Az idei nyár egyik slágere a Messi saga volt: a Barcelona 34 éves zsenije pár hétig szerződés nélkül volt, csapata pedig sorra rakta ki a játékosokat, hogy újra tudja igazolni a Copa America győztes, előző szezonban 38 gólt szerző sztárját.

Nálatok hogy nézne ki a top 10?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: infostart)

Kövess Minket!