Hirdetés

Az előfizetők számára ingyenes mobiljátékokkal készül a Netflix

Jönnek a Netflixes játékok!

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy a Netflix a videójátékok felé kacsintgat, most pedig már azt is, hogy pontosan melyek felé és milyen célokkal. Az AAA kategória szerelmeseinek egyelőre várniuk kell, de a mobiljátékok fanjai már dörzsölhetik a tenyerüket. 

Nem csalás, nem ámítás, a Netflix a mobiljátékok piacát célozta meg, természetesen a saját IP-ihez köthető darabokkal. A szemünk máris felcsillant, sok mindent megadnánk például egy élvezetes Stranger Things játékért, még akkor is, ha csak mobilokon játszhatunk majd vele.

Ráadásul a legjobb az egészben, hogy nem kell majd ezekért a játékokért semmit sem adnunk, az eddigi Netflix előfizetésen túl persze. Akinek ugyanis van aktív előfizetése a szolgáltatónál, az automatikus hozzáfér majd a mobiljátékokhoz is. Ezzel nem kevés új előfizetőt szeretne nyerni a cég, a régiek visszacsábítása mellett persze.

bár léteznek már Stranger Things játékok, az 1-2 órás darabok sokakban hagyott hiányérzetett

Minderre szüksége is van, hiszen a friss negyedéves kimutatások szerint, közel fél millió előfizetőt veszített az oldal. Több, mint 400 ezer ember hagyta ott a Netflixet, ráadásul ez a szám csak az észak-amerikai és a kanadai piacot szemlélteti.

Ez a visszaesés egyrészt betudható a koronavírus okozta szabályozások enyhülésének, sokkal kevesebben dolgoznak már otthon, mint korábban. Emellett pedig ott van a versenytársak (HBO GO, Disney+, stb) erősödése is, ami szintén értékes előfizetéseket vehetett el a Netflixtől. 

Kíváncsian várjuk, hogy milyen játékokkal rukkolnak majd elő és, hogy azok milyen hatással lesznek az előfizetők számára.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

borítókép: polygon.com

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés