Hirdetés

Boldog huszadik születésnapot a Max Payne-nek

Húsz éves a Max Payne, Sam Lake és James McCaffrey közös videóval ünnepelt.

Hirdetés

Húsz éve jelent meg először a képernyőkön Max Payne. A játék hatalmas siker lett, persze ez nem meglepő, hiszen a noiros hangulat, a John Woo filmeket idéző akciójelenetek és a bullet time trükkök verhetetlen kombinációt alkotnak. Azóta Maxet már többször is láthattuk, a program remekül sikerült második részében, és természetesen a harmadik részben is.

A szülinapot Sam Lake és James McCaffrey közös videóval ünnepelte. Max igazán sokat köszönhet ennek a két úriembernek, hiszen Lake adta a karakter arcát (és írta a történetét), McCaffrey pedig a hangját kölcsönözte a hősünknek. Sőt a trilógia utolsó részében a motion capture technológiának hála ő maga alakította Maxet.

A videóban Lake és McCaffrey köszönetet nyilvánít a rajongóknak, a May Payne alkotóinak, végül pedig együtt újra életre keltik a népszerű karaktert.

Ti kedvelitek Max karakterét? Hogy tetszett a videó?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
2 db hozzászólás
  • simonjanos 1 hónapja
    A hírhez illet volna megírni hogy most Steam az összes rész egyben 70%-al, a (legmodernebb/szebb) 3. rész 65%-al olcsóbb (annak eddig max. kedvezménye kb. 70% volt - legutóbb még június végén 8 - ) !
    0 0 Válasz
  • PalFeed 1 hónapja
    gg
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés