Hirdetés

Több újdonsággal is érkezik a Jurassic World Evolution 2

Több téren is fejlettebb lesz a Jurassic World Evolution 2 az első részhez képest.

Hirdetés

Jeff Goldblum jelentette be a Jurassic World Evolution 2-t a Summer Game Festen még júniusban. Most pedig a Frontier Developments kiadott egy fejlesztői naplót, amiből még többet megtudhatunk a parkmenedzselős játékról.

Ahogy azt gondoltuk, az új rész igyekszik felülmúlni az előzőt. Például kapunk négy játékmódot is. A kampány egy önálló történet, ami a Jurassic World: Bukott birodalom után játszódik, és olyan figurák szerepelnek benne, mint Malcolm vagy a Jurassic World igazgatója, Claire Dearing.

Illetve lesz egy Chaos Theory játékmód, amiben a filmek egyes jeleneteit lehet újra játszani "mi lett volna ha.." felfogásban. Ezek mellett újra érkezik Sandbox és Challenge mód is.

Mivel a Bukott birodalomban a dinoszauruszok elszabadulnak a világban, a játék alkotói is elszakadhattak a trópusi szigetvilági helyszíntől. Ennek hála felhúzhatjuk parkunkat akár a sivatagban is. Persze minden környezet másféle kihívást hoz magával, a sivatagban például homokviharokkal kell szembenéznünk.

Más lesz a kutatás és fejlesztés is, négy fajta kategóriába sorolhatjuk majd a látogatókat, a dinók pedig többféleképpen viselkednek majd. Figyelembe kellesz vennünk például a területi igényeiket, a növényevők étrendjét, illetve a velociraptor és ehhez hasonló fajok már falkában fognak vadászni.

Tetszett a játék első része? Várjátok már a második részt?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
2 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés