18

Elmúltál már 18 éves?


/
Hirdetés

JakenBake majdnem elájult a kevés alvás, sok alkohol és a Texasi meleg miatt, egy idegen mentette meg

Szerencsére olcsón megúszta a híres streamer. 

Hirdetés

A nyár és a vele járó meleg nem vicc, pláne mióta a globális felmelegedés miatt egyre szélsőségesebb időjárást tapasztalhatunk sokszor. Nyáron érdemes fedett helyen (vagy árnyékban) tartózkodni, ha utcára kell mennünk, de ha egyikre sincs lehetőség, akkor legalább érdemes pár alap óvintézkedést betartani. A napszúrás ellen segítő világos sapka használata, az elegendő alvás és folyadék fogyasztás, illetve az alkohol elkerülése elengedhetetlen, ha szeretnénk minimalizálni a baj esélyét. 

Persze erre nem mindig van lehetőség, csak akkor kerüljük el a kimenetelt, ha tudjuk - márpedig JakenBake, a több, mint fél millió feliratkozóval rendelkező IRL Twitch streamer valószínűleg megtehette volna ezt. Nem történt meg, a baj viszont majdnem: rajongója sietett segítségére, miután ő majdnem hőgutát kapott és elájult. 

Az egyetemi kampusz környékén sétált, amikor feltűnt neki, hogy nem érzi túl jól magát. Ekkor leszólított egy idegent elmagyarázva a dolgokat, hogy aztán átmeneti bebocsátást kérjen a lakásába, ugyanis úgy érezte, hogy "talán hőgutája lehet". Kis pihenő és egy pohár víz után megköszönte a segítséget, majd mondta, hogy jobban van, viszont a streamet leállította. Picit később Twitteren nyugtatat meg rajongóit:

"Visszatértem a hotelba, ettem és ittam is immáron. Pihennem kell egy kicsit. A kevés alvás, több napon át tartó alkohol fogyasztás és ez az őrült meleg az, ami valószínűleg ezt okozta. Elnézést, ha valakit megijesztettem, most már jól leszek".

Emberségből jelesre vizsgázott az idegen járókelő, Jake meg remélhetőleg tanult az esetből: készülni kell a nyári melegre!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Dexerto)
Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés