Koreai világsztárral reklámozzák az új PUBG mapot

Koreai világsztárral reklámozzák az új PUBG mapot

A PUBG fejlesztői nem bízták a véletlenre az új térkép reklámját, megszerezték maguknak az egyik híres koreai színészt.

A PlayerUnknown's Battlegrounds a világ első igazán ismert battle royale játékaként vonulhat be a történelemkönyvekbe. Ezt a címet már nem veheti el tőle senki, bár azt mindenképp le kell szögezni, hogy a konkurencia nem volt rest kiaknázni a műfajt. A Fortnite, Apex és Warzone mellett egyre nehezebb a PUBG-nek a felszínen maradnia, azonban az biztos, hogy a legújabb térkép kisfilmjével szerették volna magukra irányítani a figyelmet.

Taego június utolsó napjában került be a szerverekre, azóta már rengeteg csatát megvívtak ezen a terepen a játékosok. Ma Dongszok a Vonat Busanba - Zombi Expresszel vált igazi sztárrá, de még ennél is nagyobb népszerűségre tehet szert az Eternals, azaz Örökkévalók miatt. Az MCU idén érkező egész estés alkotásában tovább bővül a már így sem kicsi univerzum, Dongszok Gilgameshként mutathatja meg, hogy milyen fából faragták.

Ha már szóba került a koreai sztár, akkor ne felejtsétek el, hogy a Han You Magyar-Koreai Kulturális és Művészeti Alapítvány 2021-ben újra elhozza a 2021 Hallyu Com-on: 2021 KoreaOnt. A háromnapos rendezvényen a klasszikus sport, a tradicionális kultúra, a popkultúra és az e-sport is szerephez jut. Július 31-én szombaton, 17:00-s kezdéssel rendezik meg a World eSports League magyar nemzeti PUBG válogatójának döntőjét. A hangulatért Kodiak és hulla_szilva felelnek, ne maradjatok le a közvetítésről!

A 2021 Hallyu Com-on: 2021 KoreaOn teljes programtervét itt találjátok, az esemény Facebook oldalát ide kattintva éritek el.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te láttad már a Vonat Busanba - Zombi Expressz című filmet?