Hirdetés

LoL: Újabb buffokat kapott Akshan, ez már a második hotfix zsinórban

Néhány nappal ezelőtt már hotfixelték a League of Legends legújabb karakterét, de még ez sem volt elég.

Hirdetés

Nincsenek könnyű helyzetben azok, akik Akshannal szeretnének nagyot alkotni az Idézők szurdokában. A League of Legends 156. hősének statisztikái elmaradnak a meta karakterektől, ezért a Riot Games úgy döntött, hogy itt az ideje egy újabb erősítésnek. Mivel a következő patch, azaz a 11.16-os frissítés csak augusztus 11-én élesedik a szervereken, ezért kénytelenek voltak hotfix formájában megoldani a buffolását Akshannak.

Akshan hotfix, avagy itt vannak az újabb buffok

A Riot Games játékegyensúlyért felelős csapatának tagjai, ha végignéznek a hősök győzelmi arányain, akkor van miért vakarniuk a fejüket. Akshan jelenleg az abszolút utolsó helyen kullog, mindössze 41,6%-ban tudnak vele diadalmaskodni az idézők. Ez közel 4%-kal marad el Gwentől, aki az utolsó előtti helyen tanyázik ugyanezen a listán. A midre, topra és ADC-nek flexelhető távolsági orgyilkos-lövész képességei miatt fontos szerepet tölthetne be a játékban, ugyanis a flexelhetőség miatt felértékelődnek a hősök. A számok alapján azonban erre a kirobbanó sikerre még várnia kell.

 • A szintenkénti támadási sebességet 2,5%-ról 4%-ra növelték
 • Az Avengerang (Q) minionokra kiosztott sebzését 40/47,5/55/62,5/70%-ról 40/52,5/65/77,5/90%-ra növelték

Ezek a változtatások mindenképpen segíthetnek Akshannak az ösvényfázisban, ahol minden a prioritás megszerzéséről és a farmolásról szól. Kíváncsian várhatja a Riot és a játékosok, hogy ezek a kisebb hotfixelések milyen hatásokat okoznak majd Akshannál.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Riot Games)

Te játszottál már Akshannal?

Hirdetés
Hirdetés
9 db hozzászólás
 • AndyAoki99 1 hónapja
  Szerintem is rá fért
  0 0 Válasz
 • justwalkingmydog 1 hónapja
  Meg nem árt neki az biztos.
  0 0 Válasz
 • Dawee2k03 1 hónapja
  Túl broken lett...igaz, 1v1-ben még outplayelhető
  0 0 Válasz
  • Horytnica 1 hónapja Dawee2k03
   Na akkor ezért buffolják, hogy már úgy se lehessen vele mit csinálni :D
   0 0 Válasz
 • PalFeed 1 hónapja
  De minek?
  0 0 Válasz
 • marshallneff1 1 hónapja
  A hajamat téptem néha az idegtől amikor még 2 itemmel sem vitte el a qm a caster minionokat, hiába talált mindkétszer. Na végre ez megoldódott
  0 0 Válasz
 • PiheKacsa 1 hónapja
  Én amikor kijött is adtam, de a hotfixek óta még nem próbáltam
  0 0 Válasz
 • Bestnoobr6player 1 hónapja
  Szerintem is rá fért
  0 0 Válasz
 • Horytnica 1 hónapja
  Ezért tart ez a játék ott ahol... Ez a karakter megint egy szuper kis hibrid lett. Tényleg nagyon elfogytak a srácok. Semmi egyedi. Új ötlet. Ha valami nem megy mindig tolják rá a buffot. És lás csodát hol tart a játék? Hősök nagy része kb. egy pirítoskenyér iq szint követelménnyel működik. Kis játék. Kitaláljátok e a hősöket... 1. Lvl 1. Kis attackspeeddel mar le tud verni, de ha összejön neki a kis as. meg mellé egy hangyakukacnyi crit már fél hpz két ütésből. A Q-ja poén kb csak nyomkodni kell mindegy ha mellé megy nem kerül semmibe meg úgy gyorsan tölt 2mp? 2. Az atom mechanika... húzdmagadhoz és vágd kupán sebaj ha nem sikerült ingyen van. De ha nem vagy fogyi akkor menni fog mert az E-d 1/3 ösvényt lefogja. E+Q percenként majdnem 3xmegvan. Az 5 percre garantáltan nem lesz potija az ellenfélnek, ha farmolt akkor manája se. 700ra ki vanzónázva trade lehetősége nulla mert ott a pajzsod ggwp. 3. A szókincse brutális kapott passzívból ehy banshee-t nem kell neki semmi csak páncél meg hp meg varázsellenállás de ő lesz a legöbbett sebző ellenfél Egyszer eleg 3 iqlightchamp késővan már ehhez... ezeknél a balance = more dmg.... ott tart a játék hogy kb. első 5 perc utána wasd és meghalt valaki ha nem akkor még r.
  0 1 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés