LoL: Újabb buffokat kapott Akshan, ez már a második hotfix zsinórban

LoL: Újabb buffokat kapott Akshan, ez már a második hotfix zsinórban

Néhány nappal ezelőtt már hotfixelték a League of Legends legújabb karakterét, de még ez sem volt elég.

Nincsenek könnyű helyzetben azok, akik Akshannal szeretnének nagyot alkotni az Idézők szurdokában. A League of Legends 156. hősének statisztikái elmaradnak a meta karakterektől, ezért a Riot Games úgy döntött, hogy itt az ideje egy újabb erősítésnek. Mivel a következő patch, azaz a 11.16-os frissítés csak augusztus 11-én élesedik a szervereken, ezért kénytelenek voltak hotfix formájában megoldani a buffolását Akshannak.

Akshan hotfix, avagy itt vannak az újabb buffok

A Riot Games játékegyensúlyért felelős csapatának tagjai, ha végignéznek a hősök győzelmi arányain, akkor van miért vakarniuk a fejüket. Akshan jelenleg az abszolút utolsó helyen kullog, mindössze 41,6%-ban tudnak vele diadalmaskodni az idézők. Ez közel 4%-kal marad el Gwentől, aki az utolsó előtti helyen tanyázik ugyanezen a listán. A midre, topra és ADC-nek flexelhető távolsági orgyilkos-lövész képességei miatt fontos szerepet tölthetne be a játékban, ugyanis a flexelhetőség miatt felértékelődnek a hősök. A számok alapján azonban erre a kirobbanó sikerre még várnia kell.

  • A szintenkénti támadási sebességet 2,5%-ról 4%-ra növelték
  • Az Avengerang (Q) minionokra kiosztott sebzését 40/47,5/55/62,5/70%-ról 40/52,5/65/77,5/90%-ra növelték

Ezek a változtatások mindenképpen segíthetnek Akshannak az ösvényfázisban, ahol minden a prioritás megszerzéséről és a farmolásról szól. Kíváncsian várhatja a Riot és a játékosok, hogy ezek a kisebb hotfixelések milyen hatásokat okoznak majd Akshannál.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Riot Games)

Kövess Minket!



Te játszottál már Akshannal?