Sok újdonságot és változást hoz magával a PUBG 13. szezonja

Az augusztus 4-én érkező frissítéssel megkezdődik a 13. szezon, hibajavítások mellett bemutatkozik a Taego Secret Room is.

A Playerunknown's Battleground 13. szezonja veszi kezdetét augusztus 4-én. Az új évadot egy patch fogja útjára indítani, amely sok új tartalmat is magával hoz: többek között változik a játszható pályák listája, érkezik az Emergency Landing, valamint a Taego Secret Room is a játékba kerül.

A Taego Secret Room egy olyan terület lesz Taego pálya valamelyik részén, amely teljesen véletlenszerű, hogy mikor és hol lesz. A szobát lehet majd lokalizálni a térképen, a belépéshez viszont szükség lesz egy kulcsra is. Ha viszont mindkettőt sikerült megtalálnod / megtalálnotok, akkor odabent a lehető legjobb felszerelés fog rád / rátok várni.

A 13. szezonnal új ranksorolt szezon is kezdetét veszi, valamint a Sanhok pálya is változáson fog átesni. Ez leginkább az Északnyugati-szigeteket érinti, kisebb-nagyobb domborzati kiigazításokat fognak eszközölni a fejlesztők, például kisebb sziklák is lesznek már, amelyeket fedezékként lehet majd használni harc közben.

Ezenkívül új elemként kerül bele a játékba az Emergency Landing eseménye is. Amikor a Taego pályán a meccs elején még a repülőn vannak a játékosok, előfordulhat hogy felrobban a repülő motorja, ezáltal nem lesz lehetőség taktikázni, hogy mikor ugrasz ki, mindenkinek azonnal ejtőernyőt kell ragadnia. Aki a becsapódásig mégsem hagyja el a repülőt, az a meccset azonnal a teljes életerejének 50%-ával kezdi el.

A szezon ráadásul teljesen új kollekciót sorakoztat fel, amelyeket jutalomként kaphatsz meg. Azok a játékosok pedig, akik a 12. szezonban is részt vettek, automatikusan megkapják az elért jutalmaikat a soron következő évad kezdetekor.

A normál meccseknél elérhető pályák pedig az alábbiak lesznek, az egyetlen változás, hogy Paramo helyére Karakin került be:

  • Erangel
  • Miramar
  • Sanhok
  • Vikendi
  • Karakin

Az új szezon augusztus 4-én kezdődik el PC-n, 12-én pedig konzolon. A PC Teszt Szerveren ellenben már most éles, amennyiben mindenképpen ki szeretnétek próbálni.

Kövess Minket!



Te szoktál játszani a PUBG-val?