Unreal motorral készül egy új Star Wars sorozat

Unreal motorral készül egy új Star Wars sorozat

Nem mindennapi vállalkozásba fogott egy kis rajongói csapat, és talán arra sem számítottak, hogy hivatalosan is megjelenhet az alkotásuk.

Az ötletük pedig nem más, mintsem újragondolni a Star Wars: Knights of the Old Republic történetét és animációs minisorozatként újra el szeretnék mesélni, ehhez pedig az Unreal Engine 5 motort hívják segítséget. Annak ellenére, hogy - sokak szerint a valaha volt legjobb - az egyik legjobb Csillagok háborúja játék állítólag remaket kap, a csapatnak mégis sikerült eljuttatnia a projektet a Lucasfilmhez, és bár nem számítottak ekkora sikerre, de megkapkták az engedélyt a produkciós cégtől, így elkészülhet az alkotásuk.

Az Unreal Cinema csapata az elmúlt hónapokban már tett fel az internetre videókat, és itt meg lehet tekinteni, hogy miként is képzelték el az új verziót, illetve látszik milyen jól haladnak a munkálatokkal. Különösen az űrcsaták festenek jól csakúgy, mint a verseny Tatooine-on. Emellett a youtube csatornájukon számtalan rövidebb bemutatót meg lehet tekinteni a KOTOR aktuális állásáról, és azt kell mondjuk, hogy elég jól dolgoznak a srácok, és bizony akár nagy sikert is arathatnak. De nem csak a környezetre, az űrhajókra vagy az esetleges további tárgyakra illenek a lenyűgöző jelzők, ugyanis már egyes karaktereket is meg lehetett már pillantani, illetve a tervezési, valamint megvalósítási fázisba is betekintést engedtek.

Ami pedig a Lucasfilm engedélyét illeti, a csapat megkereste rögtön a projekt elején a franchise tulajdonosait, akik nagy megdöbbenésre nem is gondolkoztak olyan sokat a válaszon, és rögtön zöld utat adtak a sorozatnak. Néhány dolgot azért kikötöttek, ezért az alábbi szabályokat nem árt ha betartják: nem használhatnak filmekből készült felvételeket, közfinanszírozásban nem részesülhet a projektet, nem tehetnek szert semmiféle bevételre a Knights of the Old Republic sorozattal semmilyen módon. Egyébként van egy Patreon oldala a csapatnak, de ez nyilvánvalóan az Unreal Cinema egészére vonatkozik, és nem kifejezetten a KOTOR projekt miatt hozták létre.

Sokak szerint a Knights of the Old Republic továbbra is az egyik legjobb Star Wars játék PC-n, még 20 évvel a megjelenése után is, és remélhetőleg a rajongói csapat méltó sztorit hoz össze ehhez a minisorozathoz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!