Végre jöhet a várva várt változás a Fnaticnál?

Végre jöhet a várva várt változás a Fnaticnál?

Egyre keservesebb a svéd csapat helyzete és senki sem látja még a megoldást.

Ha van csapat, akiket tönkretett a koronavírus okozta online éra, akkor az biztosan a Fnatic. Még a világjárvány előtt, 2019 őszén, Golden és flusha érkezésével azonnal LAN győzelemmel mutatkozott be a felfrissült csapat és a későbbiekben is szép eredményeket gyűjtöttek. Második helyezést értek el az EPL 10. szezonjában, a 11. felvonást meg is nyerték és a 2020-as IEM Katowice alatt is a top 4-ben végeztek. Utána viszont megállíthatatlanul elindult a csapat a lejtőn.
Hosszú hónapokig kitarott a csapat, nem cseréltek, folyamatosan próbálkoztak túljutni a problémáikon, de nem sikerült. Flusha végül lelépett, új AWP-st igazolt a csapat, de JW mégis megtartotta a fegyvert, amivel annyit hibázik, mint még soha senki. Érthetetlen döntések születtek a Fnatic körül, aminek az lett a vége, hogy még a top 30-ból is kiestek, jelenleg a HLTV 33. helyét foglalják el és nem lesznek ott például az év egyik legnagyobb versenyén, az IEM Kölnön sem.

Közel egy éves szenvedés után végre úgy tűnik, hogy a szervezet elhatározta magát és cserélni fognak. Hivatalos megerősítés persze nem érkezett a svédektől, de a közösség kiszúrta a napokban, hogy Golden, a Fnatic irányítója június 4, azaz már több, mint egy hónapja nem játszott CS:GO-t.
Persze itt a nyár, mindenki pihen, ráadásul a COVID szabályozások is mindenhol enyhülnek. Ez még sem magyarázat arra, hogy Golden egy hónapja, egyetlen percre sem lépett be a játékba gyakorolni, demózni. Sokkal valószínűbb, hogy egy kiválásról van szó és a Fnatic már új irányítóját keresi. Az elmúlt hónapok játéka alapján azonban aligha old majd meg mindent egy új IGL.

A Fnatic jelenlegi felállása:

  • Freddy "KRiMZ" Johansson
  • Jesper "JW" Wecksell
  • Ludvig "Brollan" Brolin
  • Maikil "Golden" Selim
  • Jack "Jackinho" Ström Mattsson
  • Peppe "Peppzor" Borak
  • Andreas "Samuelsson" Samuelsson (edző)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!