Újabb fontos tagját veszítheti el az Astralis!

Újabb fontos tagját veszítheti el az Astralis!

Egyre nagyobb és sötétebb a viharfelő az Astralis feje fölött.

Egyre lejjebb és lejjebb csúszik az Astralis a ranglistán, egyre nagyobb pofonokat kapnak a többi csapattól, hamis álmokba pedig ne dédelgessük magunkat. A dánoknál nem device elvesztése a legnagyobb baj, nem csak az átigazolása óta hanyatlanak. A négyszeres Major győztes Astralis gondjai mélyebbre nyúlnak és egyelőre nem látni még a fényt az alagút végén.

Sőt! A HLTV értesülései szerint, hamarosan újabb tagját veszítheti el a csapat. Az ex-SK Gaming játékos, Danny "zonic" Sørensen az Astralis 2016-os megalakulása óta tagja az alakulatnak, ott volt a csapat indulásakor, ott volt az első győzelmekkor, ott volt az első és a negyedik Major trófea magasba emelésekor, ott volt az Astralis-éra minden mérkőzésén, de nem biztos, hogy ott lesz jövőre is.
A dánok edzőjének szerződése ugyanis idén decemberben lejár, a belső források beszámolói szerint pedig egyre nagyobb a feszültség a csapat és a szervezett között, egyre nagyobb a szakadék a játékosok között, így valószínűleg zonic lesz az első, aki január 1-én elhagyja az Astralis kötelékét. A források azt is tudni vélik, hogy az Astralis máris keresi következő edzőjét, a lehetőségek listáját pedig a Heroic jelenlegi edzője, HUNDEN vezeti. Ezt támasztja alá az is, hogy bár indoklást nem adott a Heroic, az már biztos, hogy HUNDEN nem lesz ott a csapat mögött az IEM Köln alatt.

Ha mindez nem lenne még elég nagy gond az Astralis szurkolók számára, a játékosok között is jobb ha felkészülünk a cserékre. Decemberben ugyanis nem csak zonic, de duprehh, Xyp9x, gla1ve és Magisk szerződése is lejár, márpedig ha addig nem javulnak az eredmények és a szervezettel is elmélyülnek a konfliktusok, akkor jó eséllyel ők is új csapatot keresnek majd maguknak.
A csapat következő versenye a holnap kezdődő IEM Köln lesz, a profi CS:GO egyik legfontosabb versenye. Jó lenne egy szép eredménnyel zárniuk, különben ez a verseny is csak egy újabb szög lesz a jelenelgi Astralis koporsójában.

Az Astralis jelenlegi felállása:

  • Peter "dupreeh" Rasmussen
  • Andreas "Xyp9x" Højsleth
  • Lukas "gla1ve" Rossander
  • Emil "Magisk" Reif
  • Lucas "Bubzkji" Andersen
  • Danny "zonic" Sørensen (edző)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!