LoL: Legnagyobb nyertesei a 11.15-ös frissítésnek

LoL: Legnagyobb nyertesei a 11.15-ös frissítésnek

Rengeteg hőst buffoltak a jelenlegi patchben, azonban néhánynak kifejezetten jót tettek az erősítések.

A 11.16-os LoL frissítésre egy extra hetet várnotok kell, ugyanis a Riot Games teljes csapata jövő héten elmegy kötelező szabadságra. Augsztus 11-éig még élvezhetitek a jelenlegi patch minden előnyét és hátrányát, amely a mai nap már az LEC-ben is bemutatkozik. Az alábbiakban azokat a hősöket találjátok meg, amelyek győzelmi arányai a legnagyobb javuláson mentek át a jelenlegi, 11.15-ös frissítésben érkezett buffoknak köszönhetően.

Shyvana (+1,74% win rate)

Furcsa kettősség jellemzi Shyvanát. AP-sként már nem annyira erős, AD-sként meg évekkel ezelőtt volt komolyabb beleszólása a metába. A Riot próbálkozik azzal, hogy megtalálja az egyensúlyt a két stílus között, de a népszerűségi mutatók alapján simán lehet, hogy csak a 2023-as rework okozhat valódi változásokat.

Blitzcrank (+1,97% win rate)

Threshbe az egyik legjobb választás, egyébként alig-alig találkozni vele. A plusz sebzés miatt megkapta a figyelmet, így egyre többen tiltják és választják a draft fázisban.

Rell (+2,14% win rate)

Nagyon jól indult Rell karrierje, de komoly nerfeket kapott, amik majdnem teljesen ellehetetlenítették a hőst. Most kapott egy kisebb adag erősítést, amelyek elindíthatják a helyes irányba. Népszerűsége ennek ellenére nem teszi tényezővé, csak az OTP-k játszanak vele folyamatosan.

Nidalee (+2,17% win rate)

Bluerzor egyik legerősebb hőse az elmúlt hónapokban nem tudott labdába rúgni a sokkal erősebb és hatékonyabb dzsungelesek között. A Riot megnövelte az alap és a szintenkénti HP-ját, ennek is köszönhetően közel 2,2%-ot nőtt a győzelmi aránya. Kíváncsian várhatja minden LoL-os, hogy képes lesz-e az alakváltó dzsungeles annyira megerősödni, hogy a világbajnokságon számolni kelljen vele.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Képek és borítókép: Riot Games)

Kövess Minket!



Szerinted az AD vagy az AP Shyvana az erősebb?