Akciófigyelő: Ingyenes a Battlefield V, így szerezheted meg

Akciófigyelő: Ingyenes a Battlefield V, így szerezheted meg

A Battlefield 1 után a Battlefield V-ért sem kell fizetned még egy jó darabig.

A videójátékok rajongóinak egy remek hírrel szolgálhatunk. A Battlefield 1 után most limitált ideig teljesen ingyen megszerezheted a Battlefield V-öt, a népszerű háborús sorozat legújabb darabját. A 2018-ban megjelent BF5 tökéletes ráhangolódást jelenthet a hamarosan piacra kerülő Battlefield 2042-höz, amelyet szintén a DICE csapata fejleszt. Az alábbiakban megtudhatod, hogy pontosan hogyan lehet a tiéd ingyen a Battlefield V Standard Edition változata. 

Ingyenes Battlefield V Standard Edition lépésről lépésre

  1. Ha már rendelkezel Amazon Prime előfizetéssel, akkor egyszerűen látogass el a játék oldalára és néhány kattintás után máris tiéd a kód!
  2. Ha nem rendelkezel Amazon Prime előfizetéssel, akkor új e-mail-címmel 30 napig teljesen ingyen kipróbálhatod minden előnyét, így az ingyenes Prime tartalmakat is!
  3. Látogass el a játék oldalára, kattintsd a "Try Prime" gombra és regisztrálj be a 30 napos Prime próbakörre!
  4. Szeptember 1-jén lejár az akció, addig tudod csak a kódot megkaparintani a Battlefield V Prime oldalán!
  5. A kódot szeptember 30-áig tudod aktiválni Originen, utána érvényét veszti!
  6. Ne felejtsétek el lemondani a 30 napos ingyenes próbát az Amazon fiókotokban, különben automatikusan levonja a következő havi díjat az 31. napon!

A BF5-öt bár rengeteg díjra jelölték, mindössze egyetlen nagyobbat (Game Critics Award - Legjobb online multiplayer) tudott besöpörni. Ennek ellenére nem lehet azt mondani róla, hogy ne sikerült volna jól. Bár az elvárt eladási számokat nem tudta teljesíteni, a legnagyobb kritikusoknál 70-80% körüli pontszámot produkált. Főleg a multis rész miatt bőven megéri kipróbálni, ingyen meg egyszerűen büntetést érdemelne az, aki nem ad egy esélyt ennek az FPS-nek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te előrendelted már a Battlefield 2042-t?