FIFA 22: Ők lehetnek a legjobb és leggyorsabb szélsők

FIFA 22: Ők lehetnek a legjobb és leggyorsabb szélsők

Egy kis tippelés következik. 

Minden FIFA rajongó várja már az EA aktuális új részét, a 22-est, melyről egyre több minden derül ki - legutóbb például az, hogy egy égető problémára úgy tűnik megoldást talál a kiadó.

A múltkori tippelés után a Dexerto ismét belement egy előzetes találgatásba: ezúttal azt nézte meg, hogy szerintük kik lehetnek a legjobb szélsők, és kik a leggyorsabbak. Előbbi kategóriában ez a lista:

Nagy meglepetés nincsen: az EB-n remekül teljesítő Sterling és Insigne mellett a Copa America győztes Angel Di Maria neve tűnik fel többek között a nyáron parádézó labdarúgók közül. Talán egyedül Eden Hazard a kétséges: a Real Madridban folyamatosan sérüléssel küzdő, az EB-n újabbat összeszedő belga csillag egyelőre nem hozza azt, amit a Chelsea-nál - meglátjuk, hogy Carlo Ancelotti mellett az EA is ad-e még egy esélyt neki, hogy bizonyítsa klasszisát. 

Gyorsaság terén pedig őket hozta ki győztesnek a cikk szerzője: 

Viszonylag kevés az átfedés a listán, elvégre a gyorsaság nem jelent egyből klasszis teljesítményt - persze nem mondhatni gyengének a listát. A Wolves spanyol izomtömege, Adama Traore lehet az egyik leggyorsabb talán, de az időközben a PGS-be igazoló Achraf Hakimi, vagy a Real Madrid brazil tehetsége, Vinícius Júnior sem éppen a lassúságáról híres. 

Kíváncsian várjuk mi jön be a tippekből, rövidesen indul a béta!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép

Kövess Minket!



Szerinted reális a két lista?