FIFA 22: új karrier mód trailer érkezett

Újabb infók a legújabb részről.

Augusztus hónapot nyomjuk már hat napja, így most már tényleg csak rövid idő, míg elindul a béta és kiderül minden lényeges információ a FIFA 22 részével kapcsolatban. 

Most a karrier módról tudtunk meg újabb részleteket: egy két perces trailert osztott meg Twitteren az EA erről.

Megérkezik a klub kreálása lehetőség, de a stadiont is testre tudjuk szabni, valamint a mezeknél is csak fantáziánk szab majd határt. 

A prioritásokat is lehet majd variálni. Az EA ezt írta: „Meg tudjuk változtatni a klub igazgatóságának prioritásait. Ezek a prioritások diktálhatják a célokat, amelyeket minden kategóriában el akarunk érni. „Vegyük azonban figyelembe, hogy a hazai és regionális prioritásokat a csapat csillagbesorolása is befolyásolja. Például, ha a karrierünket egy 3 csillagos klubbal kezdjük a LaLigában és magas prioritású hazai célkitűzéssel rendelkezünk, akkor az lesz a cél, hogy elkerüljük a kiesést az első szezonban, mivel csapat a liga egyik leggyengébben értékelt együttese - így a hosszú távú cél a legjobb 4 helyezés elérése lehet 4 év alatt. ”

A Player Career -t is alaposan átdolgozták a FIFA 22 -ben. Ez egy új játékosnövekedési rendszer hozzáadását, az átigazolásokkal kapcsolatos vágóképeket és az öltözőben történtek betekintését jelenti a kulisszák mögé. Ráadásul a játékosok felállhatnak a kispadról, és úgy általában is sokkal reálisabban láthatják az előrehaladást. Például rendszeresen tájékoztatást kapnak a csapatban betöltött szerepéről és helyéről, új célok megjelenésével.

Alaposan belehúzott tehát az EA, lesz miért várni az új részt!

Ezt olvastad már?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép

Kövess Minket!



Hogy tetszenek a karrier mód újításai?