Így szerezhetsz hozzáférést a Back 4 Blood nyílt bétájához

Így szerezhetsz hozzáférést a Back 4 Blood nyílt bétájához

Két külön nyílt bétában is lehetőségünk nyílik részt venni.

Közelít a Back 4 Blood hivatalos, végleges megjelenése. A fejlesztők a közelmúltban már egy hangulatos trailerrel is jelentkeztek már, a játék nyílt bétája pedig szintén kezdetét vette. Két külön béta időszak lesz, az elsőn kicsit körülményesebb részt venni, a másodikon viszont már nem.

Az első igazából egy korai hozzáférésű béta, amelyen szükséged van egy kódra, hogy csatlakozhass hozzá. Ez a béta időszak már a cikk megjelenésekor is elrajtolt és egészen augusztus 9-e hétfőig tart. Egy ilyen kódot azonban nem túl komplikált beszerezni, bárki meg tudja tenni.

Részvétel az első Back 4 Blood bétában

Kétféleképpen tudsz ilyen kódot kapni. Az egyik ilyen megoldás, hogy előrendeled a játékot az általad preferált konzolon. A rendelés után egy e-mail üzenetet fogsz kapni, amiben benne lesz ez a kód.

A másik megoldás, hogy egy órán át kell nézni hivatalos Back 4 Blood Twitch-streamet. Ehhez össze kell kötnöd a Twitch-profilodat a Warner Bros. Games oldalán regisztrált felhasználói fiókoddal. Ha ez megtörtént, akkor már csak keresned kell egy streamert, akinél be vannak kapcsolva a dropok és nézd az adását 1 órán át. Miután ezzel megvagy, ugyanúgy e-mail üzenetben fogod megkapni a szükséges kódot, amivel szintén bele tudod magad vetni a játék világába.

Részvétel a második Back 4 Blood bétában

A második béta augusztus 12-én magyar idő szerint este 21 órakor kezdődik és egészen 16-áig tart. Ebben a bétában sokkal könnyebb lesz részt venni, mint az elsőn: nem szükséges hozzá semmilyen előrendelés, sem pedig kód, hanem simán csak letöltöd a játékot ugyanott, ahol meg lehet vásárolni, mindenféle költség és megkötés nélkül és letöltés után már el is tudod indítani.

A Back 4 Blood október 12-én jelenik meg PC, PS4, PS5, Xbox One és Xbox Series X|S platformokon.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!