Minden, amit a Field Modificationről tudnod kell

Minden, amit a Field Modificationről tudnod kell

A World of Tanks előtt egy teljesen új világ nyílik, -már ami a felszerelések rendszerét illeti.

A World of Tanks az 1.14-es frissítéstől bevezeti a Field Modification rendszerét, aminek a legfőbb értelme a kiválasztható felszerelés Loadoutok rendszere lesz, ugyanakkor új felszereléseket is bevezetnek, amik ugyan a tankok egy bizonyos aspektusán képesek javítani, ugyanakkor más értékein ront. 

A Field Modificationök Standard, Dual és Special kategóriákba lettek besorolva. A Standard kategória a harckocsi fejlesztésével passzív bónuszokat biztosít, de erre a játékosnak nem lesz hatása, ugyanakkor ahogy a harckocsi Field Modification szintje nő, úgy kap egyre nagyobb bónuszokat. A nehéz tankok például több HP-t, a közepes tankok jobb motorteljesítményt kapnak.

A passzív bónuszon kívül a harckocsi Field Modification szintje a duális felszereléseket is feloldja, amik XP-be és kreditbe kerülnek, de természetesen nem kötelező kiválasztani egyet sem, amennyiben nem szeretnéd a harckocsi egyik tulajdonságát se javítani annak ellenében, hogy egy másik leromlik. A példa kedvéért a Centurion AX hetedik szintű fejlesztése 2 km/h-val javítja a maximális sebességet, cserébe a látótávolság 3%-kal csökken, míg a másik felszerelést választva a hatás fordított.

Warzone of Tanks

Végül, de nem utolsó sorban a Special kategória nemcsak lehetővé teszi egy alternatív Loadout kiválasztását, de lehetőséget ad arra is, hogy kiválassz még egy speciális kategóriát az alapon túl, amit minden harckocsi szerepkörének megfelelően kap. Kezdjük a Loadoutok kiválasztásával. Innentől kezdődően két különböző módon is felszerelheted a tankodat, továbbá kiválaszthatod, hogy milyen lőszereket viszel be. A példa kedvéért egy Super Conquerorral játszol, amivel egy nyitott pályán a sebességet szeretnéd javítani, ezért a második slotot sebesség bónuszra rakod, és felszereled a tankodat Ventillátorral, Turbóval és Töltésgyorsítóval, ellenben beteszel egy alternatív felszerelés triót is arra az esetre, ha egy zártabb pályán kell játszanod, így például Fejlesztett Edzést, Ventillátort és Töltésgyorsítót választasz. Továbbá eldöntheted, hogy egy tier X-es közegben full APCR-rel, vagy épp egy tier VIII-asban full AP-val lősz, -előbbi esetében a hatékonyság növelése a cél, utóbbi esetében pedig a kredit maximalizálása.

Mire kell figyelned az 1.14 frissítéstől?

Mindenképp érdemes egy-egy tankkal minél többet játszani, hogy a szintje maximalizálásával -gyakorlatilag XP farmolással- megkaphasd a maximális passzív bónuszt, illetve azokkal a tankokkal, amik szituációfüggőek -akárcsak a példában a Super Conquer-, kialakíts egy alternatív felszerelés és lőszerkiosztást. A duális felszerelésekkel nem kell feltétlenül foglalkoznotok az elején, de ha van olyan tulajdonsága a tankotoknak, amit egy másfajta előnyért feláldozhattok, akkor érdemes rajta elgondolkozni.

Ti mit gondoltok a Field Modification rendszeréről? Jót fog tenni a játéknak?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Ti mit gondoltok a Field Modification rendszeréről? Jót fog tenni a játéknak?

  • 28 %
  • 50 %
  • 22 %
World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.