A koronavírus miatt lemarad a Renegades az ESL Pro League-ről

A koronavírus miatt lemarad a Renegades az ESL Pro League-ről

Megváltozott a B csoport mezőnye.

Nincs könnyű helyzetben az ausztrál CS:GO, aminek tier 1-es ága mindig is egy-két csapatból állt összesen. A koronavírus óta azonban még azok is egyre kevesebb szerephez jutnak, hiszen online nem tudnak a legnagyobbak ellen gyakorolni, utazni pedig lehetetlen a vírus miatt. A LAN-ok jelentenék a megmentést a Renegades és társaik számára, de erre még várniuk kell.

A hamarosan kezdődő ESL Pro League 14. szezonja sem LAN lesz, a szervezők kénytelenek az online formátumnál maradni, aminek most megint az ausztrál CS:GO, konkrétan a Renegades itta meg a levét. A csapat ugyanis nem tud Európába utazni, hogy onnan online játszanak a többiekkel, így kénytelenek voltak visszalépni az EPL-től.

"Sajnos a jelenlegi egészségügyi helyzet miatt lehetetlen, hogy részt vegyünk az EPL aktuális szezonjában. Az ESEA Premier ligára készülhetünk és a következő RMR versenyre, ami reményeink szerint eljutatt majd minket az év végi Majorre." - mondta Joshua "INS" Potter, a Renegades kapitánya.

A "B" csoport így elveszített egy alakulatott, de a Renegades helyét máris átvette a forZe, akik közvetlen a Renegades után következnek az ESL ranglistáján.

Az EPL B csoportjának teljes mezőnye:

  • G2
  • Virtus.pro
  • Complexity
  • OG
  • forZe
  • SINNERS

Az ESL Pro League jövő hét hétfőn, kora délután kezdődik, az Esport1TV csapatával pedig élőben követhetitek majd az összes meccset.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!