Győzelmi sorozat és új rank rendszer, így változik meg a Division Rivals a FIFA 22-ben

Győzelmi sorozat és új rank rendszer, így változik meg a Division Rivals a FIFA 22-ben

Igyekeztek több módon is élvezetesebbé tenni a játékosok számára a fejlesztők a FIFA 22 FUT módját.

Mi más tartaná lázban a közösséget, mint a FIFA 22 megjelenése, de erre bizony még azért várni kell, hiszen csak október elsején lehet majd nekiülni a csapatépítésnek. Kaptunk már néhány izgalmas információt az új rész kapcsán, a megújuló karrier mód szintén felcsigázott sokakat, de a napokban kiadott FUT trailernek örültek igazán a rajongók.

Az ott elhangzottak alapján pedig egy kicsit körüljártuk, hogy vajon milyen módon bővül az Ultimate Team és a Division Rival, amely kétségtelenül az egyik kedvencévé vált a közösségnek az elmúlt években. Természetesen az eddig megismert rangsorolt rendszer megmarad, viszont az EA Sports elérkezettnek látta az időt, hogy némileg felturbózza és még érdekesebbé tegye azt. Az átdolgozás értelmében szezonálisan lehet majd rangot szerezni, és természetesen a legmagasabb divíziónak az Elite számít majd. Egyébként így kell elképzelni majd a FIFA 22-ben ezt a játékmódot:

Rank

A különböző rangok tükrözik majd a játékosoknál a divízióban elért eredményeiket, és egyre jobb heti jutalmak érhetők el, ahogy feljebb lépkednek a ranglétrán.

Stage

Bevezetik az úgy nevezett szakaszokat az egyes rangok között. Tehát a divíziók rangokból állnak, amelyek között különböző szakaszokat kell teljesíteni a feljebbjutáshoz.

Checkpoint

Az ellenőrzőpontokelérésével a játékosok némileg megnyugodhatnak majd, ugyanis egy rosszabb széria után sem eshetnek ezalá így ezek garantálják, hogy a játékosok megfelelő szinten maradhassanak, persze ez nem azt jelenti, hogy bizonyos események hatására ne bukjon rangot egy illető.

Az egyes mérkőzések eredménye határozza meg, hogyan lépkedhet valaki felfelé vagy lefelé a divíziók között, és az alábbiakra kell majd odafigyelni:

  • A győzelem elősegíti, hogy egy szakaszon belül előre haladjon a játékos
  • Egy vereség hatására a szakaszon belül visszaesik egy játékos, hacsak nem egy checkpointnál van
  • Döntetlenek esetén nem mozdul a szint sem előre sem hátra

Két egymást követő mérkőzés megnyerése győzelmi sorozatot indít el. Amíg ez a sorozat aktív, minden további győzelemért egy további szakaszt lépked felfele a játékos.

Elite

Az 1. osztályon túl, az Elite Division található, ahol a világ legjobb FUT játékosai küzdhetnek meg egymással. Az Elite divízióban visszatér Skill Rating rendszere, és ezek alapján rangsorolja a játék az ide bejutókat, a top 200 pedig egy Global Leaderboardon lehet majd figyelemmel követni. Aki ide bekerült, az a szezon végéig itt is marad.

Jutalmak

Függetlenül attól, hogy valaki nyer vagy veszít, creditet kap. A játékosok divíziónként összesen három mérföldkővet érhetnek el, és ezek alapján gyűjthetnek extra jutalmat, attól a divíziótól függően, amelyben befejezték a szezont. Minden egyes szezon 6 hétig tart, aminek a végén resetelik a rangokat, és mindenki egyel alacsonyabb szinten kezdheti meg a következőt. Minden héten a küzdelmek csütörtöktől csütörtökig tartanak.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép forrása: fifplay.com

Kövess Minket!



Neked jobban tetszik az új rendszer?

  • 17 %
  • 33 %
  • 50 %