Megvan, mikor kezdődik a Diablo 2: Resurrected bétája

Megvan, mikor kezdődik a Diablo 2: Resurrected bétája

Egy zárt és egy nyílt bétában is kipróbálhatjuk a játékot.

Ezen a hétvégén veszi kezdetét a Diablo 2: Resurrected multiplayer bétája, jelentette be a Blizzard. Két bétaidőszak során is kipróbálhatják a játékosok a Blizzard legendás, 2000-ben megjelent címének felújított változatát, most hétvégén még a zárt, míg jövő hétvégén már a bárki számára elérhető nyílt béta során.

A zárt béta pénteken este 19:00 órakor veszi kezdetét, ezen viszont csak azok vehetnek részt, akik előrendelték vagy magát a játékot, vagy a Diablo Prime Evil Collection-t, utóbbi igazából a játék bővített változata extra tartalmakkal. A játék PC-n csak a Battle.net platformján érhető el 39.99$-ért, de előrendelhető még Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5, valamint Nintendo Switch konzolokon is.

A nyílt béta augusztus 20-án pénteken szintén 19:00 órakor rajtol el, ezen pedig már azok a játékosok is részt vehetnek, akik nem rendelték elő a játékot. Mindkét béta időszakban ráadásul cross-platform is játszhatunk bárkivel, ugyan ebből a Nintendo Switch kimarad, de a többi platform között semmilyen megkötés nem lesz.

A játék teljes verziója szeptember 23-án fog megjelenni minden platformon.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!