Hirdetés

PUBG NEW STATE: Ismerd meg bLYYY segítségével az új mobilos battle royale-t

A népszerű streamer és youtuber idő előtt kipróbálhatta a PUBG STUDIOS legújabb játékát.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Műsorajánló

Műsorajánló

Esport1 Podcast

A ChatGPT elhozhatja az új ipari forradalmat?

Mindaz amit a ChatGPT-ről tudni érdemes: mire használható, mik a korlátai, illetve, hogy van-e bármi félnivalónk az AI eddig nem látott fejlettségi szintjétől.

Hirdetés

A világ első igazán népszerű battle royale játéka minden kétséget kizáróan a PlayerUnknown's Battlegrounds volt, amely meghódította a világot. A megjelenés után gomba módjára elkezdtek szaporodni a kihívók, melyek közül a Fortnite, az Apex Legends és a Call of Duty: Warzone érte el a legnagyobb sikereket. Ez nem jelenti azt, hogy a PUBG a feledés homályába merült volna, azonban tudja a kiadó is, hogy jelenleg nem ők az egyetlenek, akik szeretnének a tortából egy minél nagyobb szeletet. A PUBG Studios úgy döntött, hogy itt az ideje a PUBG: Mobile után újra meghódítani az egyik legdinamikusabban fejlődő platformot, a mobilos játékosok piacát. A PUBG: NEW STATE az eredeti, megismételhetetlen PUBG élményt próbálja meg átültetni telefonra, amelyet bLYYY már ki is próbálhatott.

A népszerű streamer három mérkőzést játszott le, amely bár alaposan megizzasztotta a telefonját (szó szerint), az optimalizálásra nem lehet panasz. Egy olcsóbb, gyengébb készüléken is simán elfut a program, amely egy remek alternatívát jelenthet azoknak, akik már ráuntak a PUBG: Mobile-ra. 

A PUBG: NEW STATE jelenleg az alfa tesztelés fázisában tart, amelyre a közel-keleti országokban, valamint Ázsiában lehet regisztrálni. Ettől függetlenül érdemes folyamatosan követni a híreket, valamint regisztráljatok be már most a játékra Androidon (iOS-re egyelőre még nem érhető el ez a funkció), ugyanis egy limitált autó skinnel gazdagodhattok.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: bLYYY YouTube, PUBG: NEW STATE)

Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
3

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!