Így újul meg a FUT Co-op mód a FIFA 22-ben

Így újul meg a FUT Co-op mód a FIFA 22-ben

Igen érdekes megoldást választott az EA Sports, hogyha valamelyik haverunkkal egy csapatban akarunk szerepelni.

Az EA SPORTS igyekszik minden téren bővíteni a FIFA-sorozatot, és az új epizódban egy picit a Co-Op módot is finomította. Ennek apropóján újra lesz lehetőség online barátságos meccseket játszani másokkal, és most ez már FUT-ra is igaz. Egyrészt elindult a játék zárt bétája, másrészt már tudjuk azt is, hogy nagyjából milyen módon újul meg a Division Rivals, ezért most lássuk mit rejt a FIFA 22 Co-Op módja.

A FUT Friendlies Co-Op Public Matchmaking lehetővé teszi, hogy társulj egy másik Ultimate Team játékossal. Ilyenkor egy olyan társat ad a játék, aki ugyanazt a „preferált csapatot” választotta, mint te. Van egy hátulütője ennek, ugyanis ha ennek nem tud a rendszer eleget tenni, akkor előfordulhat, hogy egy másik csapatot választó egyént ad be. Ezt követően már minden úgy zajlik majd, mint egy tipikus 2v2 FIFA meccs esetén.

Meg lehet osztani a FUT játékosokat a Co-Op-ban?

Sajnos ezt nem lehet megtenni. Ezért a fejlesztők azt találták ki, hogy előre összeállított együttesekből lehet majd választani és ezek folyamatosan rotálódnak. Alapvetően ezeket a kezdőket a a legjobb klubok és legerősebb nemzetek labdarúgóiból állítják össze a mindig akutálisan kiadott kártyák halmazából. Ügyelnek arra, hogy kiegyensúlyozott csapatok legyenek, így nem kell attól tartani, hogy egy szuper csapat uralja a metát egy hétig a frissítés előtt.

Nektek tetszik ez az új FUT Co-Op?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép forrása: happygamer.com

Kövess Minket!