Vizicsacsi, Bo5, Worlds, magyar stream: indul az LEC 2021-es nyári rájátszása

Vizicsacsi, Bo5, Worlds, magyar stream: indul az LEC 2021-es nyári rájátszása

Három izgalmasnak ígérkező párharccal kezdetét veszi a 2021-es LEC nyári playoffja.

Eddig tartott a pihenő, a 11.15-ös League of Legends frissítésen megkezdődnek a mai nap az LEC 2021-es nyári rájátszásának összecsapásai. Összesen hat csapat verekedte be magát a kieséses szakaszba, ahol az értékes pénznyeremények mellett a világbajnokságra való kijutás lebeghet célként a játékosok szeme előtt. Tavasszal a MAD Lions nyerte meg a playoffot, az Oroszlánok most is ott vannak a felső ágon. Armut mellé leigazolta a csapat Vizicsacsit, hogy edzőként segítse győzelemhez a címvédőt. 

Rogue vs Misfits Gaming (ma 18:00-tól)

A legjobb early game-re képes csapat kicsit döcögős lezárással, de behúzta a nyári alapszakaszt. Inspired és Odoamne ismét hozta a remek mérkőzéseket, melléjük felnőtt Hans sama és Trymbi, talán a középső ösvényen érződik egy kis rozsda. Larssen és Vetheo párharca óriási hatással lehet a Bo5-ös szériára, mivel a fiatal francia képes arra, hogy akár solo carryzze az egész meccset. Ebbe mindenképp lesz beleszólása a svéd zseninek, de az eddig látott meccsek alapján ez lehet az az ösvény, ahol a Misfits érezheti magát előnyben. A nyári szezonban eddig 2-0 a RGE javára az összesített eredmény, óriási meglepetés lenne, ha a Nyulak behúznák ezt a szériát.

G2 Esports vs MAD Lions (szombat 17:00-tól)

A hétvége legnagyobb rangadója, amelyre minden magyarnak érdemes odafigyelnie Vizicsacsi miatt. Bár a felső ösvényes legenda "csak" edzőként vesz részt az összecsapásokon, a munkájának gyümölcsét Armut arathatja le. Tavasszal az Oroszlánok térdre kényszerítették az összes ellenfelüket, így ha csak az idei évet veszitek alapul, akkor a MAD Lions lehet az esélyesebb egy Bo5-ös szériában. Ami a G2 mellett szól, hogy a nyári szezon második felére megtalálták a saját stílusukat, Caps fejborotválása óta egy nagyszerű sorozat van a hátuk mögött. A MAD bízhat abban, hogy a kényszerű karanténok után sikerült összekovácsolódniuk csapatként, ami nagyon kellett nekik tavasszal ahhoz, hogy a bajnoki címig vigyék.

Fnatic vs Team Vitality (vasárnap 17:00-tól)

Nagyon furcsa összeomlást produkált a Fnatic az alapszakasz utolsó két hetében, ami egy négy vereséges szériához vezetett. Ennek köszönhetően csak az ötödik helyen jutottak tovább a playoffba, ami azt jelenti, hogy az alsó ágon kezdik meg a küzdelmeket. Ellenfelük hatalmasat hajrázott és úgy jutott be a kieséses körbe, hogy 5%-nál kevesebb esélyük volt erre még az utolsó fordulók előtt. Az SLT Syzgenda csere bevált, Selfmade átkapcsolt "god mode-ba", LIDER végre nem tűnt el a térképről. A nyári szezonban 2-0 a FNC javára a mérleg, de az aktuális forma alapján nehéz lenne egyértelműen kijelenteni azt, hogy nincs esélye a VIT-nek.

A G2 vs MAD és a RGE vs MSF győztesei biztosan ott lesznek a 2021-es LoL világbajnokságon, miközben a FNC vs VIT vesztese búcsúzik a playofftól. Mindhárom összecsapásnak óriási a tétje, nézd a közvetítéseket minden nap magyarul az esport2tv Twitch csatornán vagy a lolesports.com oldalán!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik csapat lesz az első kiesője a 2021-es LEC nyári rájátszásnak?