Szokásos EA hiba vagy nyom? Nem statikus kártyák lehetnek a FUT Heroes játékosok

Szokásos EA hiba vagy nyom? Nem statikus kártyák lehetnek a FUT Heroes játékosok

Érdekes felfedezésre jutottak a szemfülesek az EA Sports jóvoltából.

Az EA SPORTS a FIFA 22 kapcsán igyekszik olyan újdonságokat bevezetni, amelyek elnyerhetit a rajongók szívét, az egyik újítás például rögtön a FUT-ot érinti, hiszen érkeznek a Heroes (Hős) lapok. Egyelőre csak minimális információt osztottak meg ezekről az új kártyákról, viszont az új képek alapján rögtön feltűnt két érdekesség velük kapcsolatban.

FUT Heroes értékek

Az egyik lehetséges módszer annak biztosítására, hogy ezek a hősök hosszú ideig életképesek legyenek a játékban az, ha az idő múlásával növekedik a statisztikájuk, hasonlóan a Ones to Watch kártyákhoz. A különbség azonban az, hogy ezen játékosok közül már senki sem játszik több mérkőzést, miután korábbi sztárokról van szó. Mindenesetre az első bizonyítékot, hogy ezek a lapok is erősödhetnek, AllFifaMistakes Twitteren bemutatott képei jelenthetik, miután itt az látható, hogy Jerzy Dudek eltérő minősítést kapott két hivatalos EA bejegyzésben is.

Ez tehát arra utalhat, hogy az OVR ratingjük idővel változni fognak, mivel az egyik képen 86, a másikon 88-at lehet látni.

Második nyom

Egy másik lehetséges nyomot egy Reddit felhasználó talált, bár ez kevésbé árulkodó az előzőhöz képest. Az egyik képen Ole Gunnar Solskjaer piros felsőt visel, miközben a másikon már kékben van a norvég, ez pedig szintén utalás lehet arra, hogy egy hős több változatot is kaphat. Persze az itt leírtak egyelőre csak a közösségi nyomozás miatt került a felszínre, és az is lehet, hogy az EA Sports figyelmetlensége vagy hibája nyomán csigázta fel a rajongókat. Vajon csak grafikai hibák lehetnek vagy tényleg többről szólnak majd a hősök, mint amit eddig tudunk róluk? Erre a válaszra még várnunk kell.

A FIFA 22 2021. október 1-én jelenik meg.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!