LoL: Nem pickelt Smite-ot a profi jungler, bukta a havi fizetését

Egy szerencsétlen húzás miatt bukta a havi fizuját egy profi LoL-os.

Kifejezetten katasztrofális szezont zárt a Victory Five csapata a kínai LoL bajnokság első osztályában. Az LPL sereghajtója talán a Suning ellen volt a legközelebb ahhoz, hogy megszerezze első győzelmét, de pzx másképp gondolta. A csapat dzsungelese egyszerűen elfelejtette átállítani az Idézői képességét, így Smite nélkül kellett szörnyekkel harcolnia Viegóként.

A csapat simán kikapott, majd a szépítésre ugyan maradt ereje, végül 2-1-re a Suning nyerte a Bo3-as párharcot. A Victory Five 0-16-tal, mindössze három lehozott meccsel abszolút a leggyengébb csapatként zárta a nyári szezont. Ilyen eredmények után nem véletlen, hogy a vezetőség nyitott volt minden ajánlatra, ami a spotjuk átvételére irányult. Végül a Ninjas in Pyjamas európai szervezet jelentkezett be, majd ki is fizették a vételi díjat, így 2022-ben a Pizsamás Nindzsák Kína legjobb csapatai ellen bizonyíthatnak. 

A hírhedté vált "Smite nélküli" összecsapás másik szereplőjének sincs oka az örömködésre. Hiába zárt a Suning rájátszást érő pozícióban, a kieséses szakasz első körében 2-3-ra alulmaradtak az LNG Esports ellen, ami azt jelenti, hogy a tavalyi világbajnokság ezüstérmese nem lesz ott a 2021-es Worldsön. Ez hatalmas meglepetésnek számít, ugyanis az egy évvel ezelőtti csapatból SofM, Huanfeng, Angel és Bin maradt az együttesénél, csak SwordArt húzott új mezt. A kínai régióból az EDG-nek és az FPX-nek van a legnagyobb esélye továbbjutni, ugyanis mindössze három Bo5 választja el mindkét klubot a nyári bajnoki címtől.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: LPL)

Kövess Minket!