Caliban: A tier VIII-as táras halálcsillag

Caliban: A tier VIII-as táras halálcsillag

A szuperteszten napokban debütáló új tier VIII-as nehéz harckocsi sebzése a halálcsillag tűzerejével vetekszik.

A szuperteszten napokban megjelenő, és vélhetően prémim besorolást kapott Caliban elsősorban azoknak a játékosnak fog tetszeni, akik tier X-ben az FV4005 Stage II és az FV215b (183) játékmenetét élvezik. A harckocsi nehéz tank besorolást kapott, de egy olyan brutális löveggel szerelték fel, ami 950-es HESH sebzéssel rendelkezik, emellé pedig még táras is.

A 25 másodperces nagy tárazási időt követően két töltényt kap. Egy HESH és egy AP lövedéket, mindkettő irgalmatlanul magas páncélátütésű és persze sebzésű. A gyors kitárazási idő azonban a Caliban esetében nem játszik, hiszen miután ellőtte első lövedékét, tíz másodpercet kell várnia a másodikra, majd ezt követi a korábban említett 25 másodperces nagy tárazási idő.

A harckocsiról egyelőre több információval nem rendelkezünk, de az időzítés miatt nagyon esélyes, hogy a karácsonyi ládákba akarják betenni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.