Két dán nagyágyúval kezdődik ma az ESL Pro League!

Két dán nagyágyúval kezdődik ma az ESL Pro League!

Szerintetek melyik csapat lesz az A csoport legjobbja?

Az IEM Köln után reménykedtünk benne, hogy egyre több LAN-t látunk majd, de úgy tűnik egy picit várnunk kell még. Online zajlik majd az ESL Pro League legújabb szezonja, ez azonban aligha von majd le a meccsek értékéből és erejéből, sőt, így talán még több meglepetésre számíthatunk.

Néhány óra választ már csak el minket az első meccsektől, az A csoport összecsapásaitól, amik a közel egy hónapon át tartó küzdelmet nyitják majd meg. Ebben a csoportban szurkolhatunk a Bad News Bears csapatának, a Spiritnek, az ENCE-nek, a Vitalitynek, a Heroicnak és az Astralisnak is. 

Egy dán rangadó tehát már mindenképpen vár ránk az elkövetkező napokban, de a többi mérkőzés is izgalmasnak ígérkezik. Papírforma szerint persze a Bad News Bears és az ENCE a csoport leggyengébb csapatai, de ne feledkezzünk el két fontos tényezőről. Online játszanak és a hosszú nyáriszünet után. Ez a két tényező exponenciálisan megnövelheti a meglepetés eredmények számát és reméljük, hogy így is lesz.

az EPL csoportjai, a Renegades helyett azonban a forZe fog játszani (forrás: twitter.com/ESLCS)

A jócskán átalakult ENCE például ma a Vitaliy ellen lép szerverre. Nem áll távol a franciáktól a szenvedés, ha valahol, hát ott benne van a pakliban, hogy ZywOoékat meglepik majd.

Az ESL Pro League mai menetrendje és tabellái:

Egy könnyed ebéd után, 12:30-tól már lehet is gyülekezni az EPL magyar nyelvű közvetítésén, az esport1tv Twitch csatornán és az Esport1 beépített felületén is, ahol továbbra is értékes Esport1 pontokkal gazdagodhattok.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerintetek melyik csapat lesz az A csoport legjobbja?

  • 0 %
  • 17 %
  • 67 %
  • 0 %
  • 17 %
  • 0 %