Bitang erős csoportba került a BP5 az EDC 5. szezonjában

A Team Fiend, a 1win és a B8 lesznek a BP5 ellenfelei a csoportkörben.

Két nap és kezdetét veszi az EDC 5. szezonja ahol, pontosabban annak a main stage eseménye, hiszen a selejtezőket már látthattuk korábban és szurkolhattunk is a Linkdown csapatának. Ők sajnos nem jutottak be,a  Budapest Five alakulatát viszont ezúttal is meghívták a szervezők.

Ebben a szezonban is 16 csapat vág majd neki a versenynek, céljuk pedig első körben ugyanaz, kijutni a csoportból. Négy fős csoportokban vannak a csapatok, a rájátszásba viszont csak a csoportok legjobbjai, a top 2 juthat majd be. A lebonyolítás a szokásos, Bo1-es nyitómeccsek, aztán a győztesek már a továbbjutásért küzdenek majd, míg a többieknek rá egy napra lesz újabb esélyük.

Coolioék a D csoportban kaptak helyet, aminek van jó és rossz oldala is. A rossz az, hogy koránt sem könnyű a csoport, a lehető legjobb formájukat kell hozniuk ha tovább akarnak jutni. A dolog jobbik oldala, hogy így colioék csak jövő héten, akkor is a hét második felében kezdenek majd. Jelenleg Aaronnal és KaiR0Nnal próbálkoznak, de a beugrókkal kiegészült csapatra ráfér még a gyakorlás, így még szerencséjük is van, hogy nem két nap múlva kell kezdeniük az A csoportban.

az ötödik szezon csoportjai (forrás: twitter.com/edenesportsgg)

Ahogy mindig, úgy az Esport1TV-n most is élőben nézhetitek majd a Budapest Five meccseit.

Az EDC 5. szezonjának D csoportja:

  • Budapest Five
  • Team Fiend
  • 1win
  • B8

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!