Megnyerte nyitómeccsét az Astralis, mégsem lehetnek teljesen boldogok

Megnyerte nyitómeccsét az Astralis, mégsem lehetnek teljesen boldogok

Mintha kikapcsolt monitorokkal játszott volna a Spirit Infernón és Ancientön. 

Az ESL Pro League 14. szezonjának összes nyitómeccsében ott volt a meglepetés lehetősége, végül azonban mindenhol elmaradt, hacsak azt nem számoljuk, hogy a Spirit mennyire tehetetlen volt a szenvedő Astralis ellen.

Az IEM Köln alatt azért odacsaptak az asztalra a dánok, megmutatták, hogy még a legnehezebb időkben is igazi nagyágyúk LAN-on, csak most nem LAN-on vagyunk. Papíron több eséllyel indulnak a "kiscsapatok", mégis tegnap a Spirit csúnyán elhasalt. Pedig minden a kezük alá dolgozott, hiszen az Astralis még új, hatodik játékosát is szerverre küldte. Lucky tegnap este mutatkozott be az Astralis színeiben és bár játéka bőven hagyott kívánni valót maga után, a Spirit ellen még ez is elég volt.

A saját maguk által választott Dust2-t megnyerték valahogy degsterék, de Infernon és Ancientön már csúnyán elvéreztek. Hónapok óta nem láttuk ennyire rosszul játszani a Spiritet, akik persze nem az A csoport legerősebb csapata papíron sem, de amilyen hibákkal, amilyen tanácstalansággal, kapkodva és pontatlanul játszottak tegnap, az mélyen a saját szintjük alatt van. Az Astralis pedig bár győzedelmeskedni tudott tegnap, nem szabad elbízniuk magukat, a tegnapihoz képest valószínűleg csak nehezebb meccsek várnak rájuk.

Az ESL Pro League 14. szezonjának tegnapi eredményei:

  • Heroic 2:0 Bad News Bears
  • Vitality 2:0 ENCE
  • Astralis 2:1 Spirit

Az A csoport küzdelme ma folytatódik, nincs könnyű helyzetben a Spirit és a Bad News Bears, nagyon leszerepeltek tegnap, de az ENCE azért megvillantotta a foga fehérjét a Vitality ellen és ma akár meg is lephetik majd az Astralist.

Ma kivételesen nem az esport1tv, hanem az esport3tv csatornán követhetitek magyarul az EPL meccseket. A következő menetrenddel várunk mindenkit:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!