Bármi történjék is, ne félj amíg ZywOo fent van a szerveren

Bármi történjék is, ne félj amíg ZywOo fent van a szerveren

Kezd visszatérni a 2020-as ZywOo.

Alig néhány nap telt még csak el az ESL Pro League 14. szezonjából, de máris tele vagyunk szebbnél-szebb megmozdulásokkal. Különösen a tegnapi nap volt olyan, ami szinte futószalagon hozta az lehengerlő 1vX helyzeteket, csoda, hogy a kommentátoroknak maradt még hangja mára.

Ezúttal a tegnapi forduló három legszebb megmozdulását szedtük össze, amiket máris el lehet tenni a 2021-es highlights videóba. Reméljük a mai mérkőzések sem lesznek rosszabbak, de azok előtt most jöjjenek a tegnapi legjobbak.

Az ESL Pro League tegnapi fordulójának eredményei:

  • Astralis 2:0 Bad News Bears
  • Spirit 0:2 ENCE
  • Heroic 2:1 Vitality

Doto vs Spirit

Nagy menetelésben van az ENCE. A Vitality csapatát nem tudták megverni, de Mirage-on ott is megmutatták, hogy van bennük erő. Azóta viszont szárnyalnak, 2:0-ra verték az Astralist, akárcsak tegnap a Spiritet, ráadásul nem is akárhogy. Kicsit sem jelent nagy akadályt számukra a CIS csapat, több szorult helyzetből is kihúzta magát az ENCE a meccsen, melyek közül egyértelműen doto 4k-s afterplant helyzete volt a legemlékezetesebb.

ZywOo visszatért?

ZywOo sajnos közel sincs olyan jó formában, mint amilyenben az utóbbi két évben volt, de most talán úgy tűnik, hogy kezd felébredni. Tegnap egy olyan 1v3-mas helyzetet oldott meg Infernon a szárnyaló Heroic játékosok kárára, amit egy dán szurkoló sem fog hamar elfelejteni.

CadiaN megvadul

Hiába azonban ZywOo minden igyekezete, a kimagaslóan jól játszó Heroicot még ő sem tudta megállítani minden körben. A legfontosabb pillanatokban a Heroic csapatmunkája erősebb volt, ráadásul cadiaN is a lehető legjobbkor gondolta úgy, hogy egymaga megállítja a francia CT-ket. 13-13-nál magához ragadta csapata a vezetést és onnan már meg is nyerték a meccset.

Az ESL Pro League mai menetrendje:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!