Megcsinálta a HEET PUBG csapata, utazhatnak Koreába a világbajnokságra!

Megcsinálta a HEET PUBG csapata, utazhatnak Koreába a világbajnokságra!

A HEET játékosai ölthetik majd magukra a válogatott mezét.

A HEET VALORANT divíziója körül egyelőre sok a kérdés, kvázi egy újjáépítési szakaszba kezdtek és nem tudni még, hogy ki marad a csapatnál és kinek kell majd távoznia. Mindeközben a PUBG alakulat egyre többször mutatja meg magát, az utóbbi napokban a WSL PUBG magyar nemzeti döntőjén vettek részt, ráadásul meg is nyerték azt.

Magyar E-sport Szövetség (HUNESZ) nemzetközi e-sport szövetségi kapcsolódása nyomán jogosult a kontinentális és világ eseményekre válogatott játékosokat, csapatokat delegálni több játékban, így például a PUBG-ban is. A legjobb hazai csapatok tegnap már a nemzeti döntő keretein belül léptek szerverre és mindannyian ugyanazért a célért küzdöttek, hogy kijussanak Koreába a világbajnokságra.

Bo5-ben, az az öt pályát lejátszva döntötték el egymás között, hogy melyik alakulat a legerősebb. Természetesen a helyezésekért és a fragekért is pontokat kaptak a csapatok, amiket aztán az ötödik pálya után összessítettek. Persze a killekkel meg lehetett húzni a váratlant és sokat számítottak, a helyezés mégis csak többet ért.

Rengeteg volt a 7 és 8 frages csapat a pályákon, de a Tsubasa Gang négyesének még a 12 frag is összejött a második Miramaron, kár hogy aztán ezt az eredményt nem tudták megismételni. Az első három pálya, Erangel, Miramar és egy újabb Erangel után már látható volt, hogy az rbbence, dnKK, Prorix és Fragg3rr felállású HEET az egyik legstabilabb squad a mezőnyben. 

3 fraggel a második helyen kezdték a nemzeti döntőt, de aztán a következő két pályát már viszonylag simán húzták be, Miramaron 8, Erangelen 6 fraggel. A meglepetés azonban csak második Miramaron jött meg igazán, 2 fraget begyűjtöttek ugyan, de elsőként kiesve, az utolsó helyen zárták a pályát. Az utolsó Erangelre tehát még sok csapat versenyben volt a kijutásért, a PulllUP és a HunCannibals is mindent beladatott, hogy a HEET ne ugrohasson vissza a nyeregbe, de ez ott és akkor kevés volt.

A HEET 3 fraggel nyerte meg az utolsó pályát, összességében pedig 59 pontot gyűjtöttek, 12 ponttal előzték meg a mezőny másodikát, a PulllUP-ot. Ezzel a HEET PUBG alakulata kivívta magának a jogot, hogy a WSL PUBG világbajnokságon bizonyíthassanak, ők utaznak majd Koreába, ők képviselik majd hazánkat a rangos megmérettetésen.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!