Jönnek az A csoport utolsó meccsei, könnyedén kieshet az Astralis

Jönnek az A csoport utolsó meccsei, könnyedén kieshet az Astralis

Matematikai esély még van, de meg lennénk lepődve, ha ma az Astralis kijutna a csoportjából.

Számítottunk rá, hogy a dán Astralis nem lesz a toppon az ESL Pro League 14. szezonjában, de arra azért nem, hogy ennyire simán kiesnek majd a csoportjukból és a rájátszás csak távoli álom marad számukra. Pedig most ez a helyzet. A matek alapján még kijuthatnak a csoportból, de a számokat félrelökve, erre alig van esélyük.

Ma már az utolsó meccseiket játszák az A csoport csapatai, és bár az Astralis nem áll lehetetlen mérkőzés előtt, nem csak tőlük függ a továbbjutásuk. A Heroic már biztosan csoportelső lesz, ahogy a Vitalitynek is biztos a második helye. A Bad News Bears és a Spirit már biztosan kiesett, az ENCE és az Astralis közül, pedig jó eséllyel az ENCE jut majd tovább. 

Dotoék egyrészt 2-0-ra nyerni tudtak Magiskék ellen, tehát az egymás elleni eredmények nekik kedveznek. Másrészt pedig, a dánok csak abban az esetben juthatnak ma tovább, ha megnyerik saját meccsüket a Heroic ellen, az ENCE viszont kikap a Bad News Bearstől. Utóbbi aligha következik majd be, de várjuk ki a végét.

Az ESL Pro League tegnapi eredményei:

  • Spirit 2:0 Bad News Bears
  • Heroic 2:1 ENCE
  • Astralis 0:2 Vitality

Ma mindhárom meccs egyszerre zajlik majd, hiszen ezek döntenek a csoport sorsáról és így a lehető legizgalmasabb. Az Esport1 csapatával az este két mérkőzést is élőben követhetsz, az esport1tv-n és az esport3tv-n is az EPL csapatainak szurkolhatsz majd.

Az ESL Pro League magyar közvetítésének mai menetrendje:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!