A FIFA 22-ben bevezetik a Competetive beállításokat a fairplay szellemében

A FIFA 22-ben bevezetik a Competetive beállításokat a fairplay szellemében

Ezeket a beállításokat bizonyos játékmódokban nem lehet majd kikapcsolni és végig aktívak lesznek.

A FIFA 22 egyelőre a trailerekkel nem nyűgözte le a játékosokat, illetve már vannak olyanok is, akik kipróbálhatták a játék béta verzióját, és szintén nem arról számoltak be, hogy lenyűgöző lett a játék. Egy biztos, dacára a sok új információnak és bizonyos emberek véleményének még mindig várni kell a hivatalos megjelenésre, hogy eldőljön javult-e vagy sem az előző epizódhoz képest.

A fejlesztők mindenesetre azért hangzatos ígéretekkel igyekeznek meggyőzni minél több rajongót, hogy érdemes lesz idén is megvásárolni az aktuális alkotást. Miután az EA Sports a visszajelzések alapján szeretné, hogy a játékmechanika még hitelesebb és kifinomultabb legyen, valamint a fairplayt szem előtt tartva javítani akarták azokat a helyzeteket, melyek frusztrálták a közösséget, egy jó dolog azért csak kiderült az elmúlt napokban. Ez pedig nem más, mint a Competitive Settings beállítás, mely egyes módokban mindenképpen aktív lesz.

"Folyamatosan gyűjtöttük a profi játékosok visszajelzéseit, és igyekeztünk még jobban kiegyenlíteni a játékmenetet a fairplay szellemében. Egy téma azonban mindig előkerült, a játékosok nagyobb fokú irányítást szerettek volna kapni. Ennek megfelelően bővítettük a FIFA 22 versenyzésre vonatkozó beállításait. Bár bizonyos módokban kötelező, a versenyekre vonatkozó beállítások a FIFA minden módjában minden játékos számára elérhetők."

Ennek apropóján az alábbi beállításokat lehet eszközölni majd a játékban, viszont a következő módokban alapból aktívak lesznek: FUT Rivals, FUT Champions, Online Seasons, Co Op Seasons, Pro Clubs.

  • Contextual Agile Dribbling: Off (nem hajtanak végre a játékosok automatikusan Agile Dribbles-t bizonyos helyzetekben)
  • Auto Clearances: Off (nincs automatikus tisztázás)
  • Auto Flair Pass: Off (nincs trükkös, sarkazós passzolás)
  • Auto Shots: Off (nincs automatikus lövések)
  • Assisted Headers: Off (fejelésnél nem asszisztál a játék)
  • Jockey: Manual (emberfogás teljesen manuális)
  • Through Pass Assistance: Semi (kiugratások és kulcspasszok esetében nincs csak minimális assziszt van)

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!