Orosz források szerint, coldzera hamarosan visszatérhet!

Orosz források szerint, coldzera hamarosan visszatérhet!

Te szívesen látnád Coldzerát Liquid színekben?

Pár nap híján három hónapja, hogy coldzera eltűnt, kispadra került a FaZe-nél azóta pedig nem láttuk játszani és nem is nagyon hallottunk felőle. Most tört meg a csend, de még most sem tudjuk biztosra mit hoz számára a jövő, orosz források szerint viszont hamarosan új csapatba igazolhat.

A Cybersport értesülései szerint coldzera hamarosan követheti egykori társát, FalleNt és ő is a Liquid csapatába igazolhat. Erről, a források szerint, már több ízben is tárgyalt cold FalleNnel és a Liquiddel is.

A Liquid megragadt egy bizonyos szinten az utóbbi hónapokban, így logikus lenne ha a csere mellett döntenének. Az orosz források azt is tudni vélik, hogy a Liquid Grim helyére hozná coldzerát, ám ezt a csapat menedzsere, Steve Perino később cáfolta. Persze ha igaz is lenne a hír, valószínűleg akkor is cáfolnia kellene, egészen a hivatalos bejelentésig.

A Liquid jelenleg az ESL Pro League 14. szezonjára készül, hiszen a D csoportban ők is szerephez jutnak majd a NiP, a TeamOne, az Entropiq, a Gambit és a Furia mellett. Valószínűleg az EPL-en mutatott játékuk dönti majd el, hogy marad-e minden a régiben vagy pedig tényleg cseréhez folyamodnak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!