Történelmet írhat a 22 éves FIFA játékos, irdatlan összegért vennék meg csapatától

Történelmet írhat a 22 éves FIFA játékos, irdatlan összegért vennék meg csapatától

A valódi futballban már eszméletlen pénzekért váltanak klubot egyes játékosok, és most úgy tűnik a FIFA e-sportban is megkezdődött az e-sportolók megvásárlása.

A virtuális futballban sem csak a játék imádata miatt nyüstölik a játékosok a kontrollereket, hiszen az EA Sports versenyein elég szép summákat zsebre rakhatnak a legjobbak, és általában, akinek van szerződése egy csapattal az már egy jobb fizetést is a magáénak tudhat. Most azonban egy olyan dolog történt, amire eddig leginkább a valódi labdarúgásban volt példa, nem kevés pénzt fizetnének egy játékosért.

A Hashtag United csapata bizony történelmet írhat, ugyanis ajánlatot kaptak az egyik legjobb játékosukért, Tom Leese-ért, ráadásul nem is akármilyet. Tom egyébként tavaly hívta fel magára a figyelmet, mikor a Watford színeiben megnyerte az ePremier League-et, de ezen kívül számos versenyen képviselte már magát és a jó eredmények sem maradtak el.

Az Isthmian League North-ban szereplő - egyébként valódi labdarúgócsapatot is működtető - klub amolyan visszautasíthatatlan ajánlatot kapott. A 22 éves játékos a világ egyik legjobbja és jelenleg ugye szerződésben áll a Hashtag Uniteddel, miközben a klubhoz közel álló forrás szerint az átigazolási ajánlat példátlan a FIFA e-sport történetében. A híresztelések szerint 50 és 100 ezer font (körülbelül 20.5 - 41 millió Forint) közötti összegről van szó, amelyért elvinnék Tom-ot a Hasthag Unitedtől.

Leese egyelőre még nem állapodott meg a feltételekről az érdeklődő klubbal, illetve azt sem tudni, hogy a Hashtag United elfogadja-e az ajánlatot, de az esetleges átigazolási pénzt a hírek szerint egy új futball/e -sport stadionba fektetnék be.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!