E-sport lesz a Steam 7. legjobb videójátékából

E-sport lesz a Steam 7. legjobb videójátékából

A Steam és a világ egyik legjobb videójátékából e-sport lesz hamarosan.

Az e-sport iparág fejlődése töretlen, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a legújabb mérföldkő. A professzionális excelezés után a Stardew Valley a következő a sorban, a népszerű gazdálkodás-szimulátor főszereplésével egy 40 000 dollár összdíjazású versenyt rendeznek meg, ahol különböző összetételű csapatoknak kell kihívásokat teljesíteniük a népszerű és kiváló kritikákkal illetett játékon belül.

Stardew Valley e-sport, avagy milyen feladatok várnak a versenyzőkre

A világ első hivatalos Stardew Valley kupájában a legjobb farmerek csapnak össze, hogy hazavigyék a közel 12 millió forintos összdíjazás legnagyobb hányadát. A nevezett csapatok feladata nem lesz más, mint különböző kihívások teljesítése, amelyek során pontokat gyűjthetnek. A könnyebb küldetésekért kevesebb, a Skull Cavern 100. szintjének eléréséért értelemszerűen több pont jár. A pontgyűjtésre egy adott időkeret áll rendelkezésre, amely végén a megszerzett pontok alapján kialakul a végső sorrend.

A négyfős csapatok már alig várják, hogy minél gyorsabban, minél több küldetést teljesítsenek. A versenyt szeptember 4-én magyar idő szerint 18:00-tól követhetitek élőben UnsurpassableZ Twitch csatornáján.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Steam)

Kövess Minket!



Te játszottál már valaha a Stardew Valleyval?