Videó: A forZét az sem zavarta meg, hogy lefagyott a képernyő

Videó: A forZét az sem zavarta meg, hogy lefagyott a képernyő

Almazer lefagyott képernyőjének hála megszületett az EPL eddigi legviccesebb körgyőzelme.

Az ESL Pro League 14. szezonjának eddigi legviccesebb pillanatát sikerült összehoznia egy technikai hiba miatt a forZenak. Tegnap este egy eddig igencsak meggyőzően játszó OG ellen játszott a forZe a B-csoport harmadik játéknapján. Aleksib gárdája az előzetes várakozásoknak megfelelően nyert is, de többek között egy technikai hiba, valamint az ehhez társuló leleményesség miatt az első pályát, Miraget sikerült elcsípni az európai mix elől.

Az első félidő utolsó körére almazer valamilyen hiba miatt úgy rohangált a pályán, mint akinek nem működik az egere. Később a forZe IGL-je, Jerry elárulta, hogy a képernyője fagyott le, és ugyan almazer mozogni tudott, de nem látta, hogy mit csinál.

Viszont az már a leleményesség netovábbja volt, ahogyan ezt a hibát kihasználva almazer vakon lövöldözve befutott A-lerakóra, a mit sem sejtő OG-játékosok pedig meglepődésükben azt sem tudták hogyan reagáljanak. Ez kapóra jött a forZenak, simán kiszedték az ellenfeleket egymás után, ami azt jelentette, hogy 10-5-ös előnnyel kezdhették a CT-oldalukat.

Az ESL Pro League 14. szezonja ma sem áll meg, a B-csoport negyedik játéknapja már javában zajlik! Az OG a Sinners ellen játszik, majd később a VP a Complexityvel néz szembe, míg a forZe az egyelőre pont nélkül az utolsó helyen álló G2-val találkozik. Az akció mint mindig, most is élőben követhető az Esport1TV-n!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!