Call of Duty: Vanguard - 10 perces játékmenetvideó érkezett

Még van néhány hónap az új Call of Duty megjelenéséig, de már egyre jobban kirajzolódik a kép, hogy mit kaptok a pénzetekért.

Az Activision-Blizzard a jó szokásaihoz híven ismét leszállítja az évenkénti Call of Duty termést. Ezúttal Vanguard néven vethetitek bele magatokat a küzdelmek forgatagába, azonban a megjelenésre még várnotok kell. 2021. november 5-éig gyakorlatilag minden fontosabb részletet bemutatnak majd a fejlesztők, az első játékmenetvideót a 2021-es GamesComon tűzték programra.

A Stalingrad Demóból kiderül, hogy milyen atmoszférát próbált meg teremteni a fejlesztőcsapat, amelybe elhelyezték az akciójelenetek sorozatát. A második világháború borzalmait Polina Petrova szemszögén keresztül élhetitek át ebben a közel tízperces videóban. A csendes lopakodás, a környezeti elemekre rögzíthető fegyverek, a fej felett elzúgó német repülők és az összeomló épületek túlságosan sok újdonságot nem hordoznak magukban, de aki szereti a Call of Duty szériát, annak ismét lesz mibe beleölni néhány tucat órát. A Call of Duty: Vanguard PC-re, PlayStation 4-re és 5-re, valamint Xbox One-ra és Series S/X-re egyszerre jelenik meg november 5-én. A kötelező crossplay és a népszerű zombi mód mellett volt idejük arra is a programozóknak, hogy egy ígéretes kampány keretében kalauzolják el a játékost a nyugati frontra, Észak-Afrikába és a csendes-óceáni harctérre.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Activision-Blizzard)

Kövess Minket!