Megvannak a B csoport továbbjutói, a G2 négy vereség után már biztosan kieső

Megvannak a B csoport továbbjutói, a G2 négy vereség után már biztosan kieső

Megszerzi vajon első és utolsó győzelmét ma este a G2 ezen a versenyen vagy öt vereséggel kell búcsúzniuk?

Több fontos kérdést is felvet az ESL Pro League B csoportja, de a két legizgalmasabb talán az, hogy mi történhetett a G2-val, valamint, hogy mihez kezd az ölébepottyant lehetőséggel a forZe? Egy nap ugyan még hátravan a csoportból és az első két hely még felcserélődhet, de a továbbjutók névsora már nem fog változni, a G2 játékosai pedig nincsenek rajta a listán.

Ahogy arra számítani lehetett az elmúlt napok és meccsek alapján, valami most nagyon nem működik a csapatnál. Napról napra lett több a vereségük és kevesebb az esélyük a rájátszásra, tegnap pedig már tényleg az utolsó fűszálba kapaszkodtak, de az is elszakadt. Nem bírtak a forZe ötösével sem, 2-0-ra nyertek az oroszok, amivel bebiztosították maguknak a továbbjutást, míg a G2 ma este már csak azért küzdhet, hogy ne a BNB szintjén essenek ki, legyen legalább egy győzelmük.

Az ESL Pro League tegnapi eredményei:

  • OG 2:1 Sinners
  • Virtus.pro 1:2 Complexity
  • G2 0:2 forZe

A forZe pedig könnyedén fenállásának nagy lehetősége előtt áll, hiszen gondoljunk csak bele, eredetileg itt sem lettek volna. Nem kaptak meghívást a versenyre, csak miután a Renegades kénytelen volt feladni a versenyt, mert a koronavírus miatt nem tudtak Ausztráliából Európába utazni. Az éppencsak bepottyanó oroszok pedig már biztosan ott lesznek a rájátszásban is és azzal a játékkal, amit a csoportkörben mutattak, ott is okozhatnak majd meglepetéseket.

Az ESL Pro League magyar közvetítésének mai menetrendje:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!