Mérföldkő: Fizess elő Netflixre, játssz videójátékokkal!

Mérföldkő: Fizess elő Netflixre, játssz videójátékokkal!

Elérkezett egy újabb mérföldkövéhez a Netflix előfizetéses szolgáltatása, örülhetnek a gamerek.

A film- és sorozatrajongó közösség számára megkerülhetetlenné vált a Netflix, a világ egyik legnépszerűbb előfizetéses szolgáltatása. Azt azonban csak kevesen gondolták, hogy videójátékokhoz kaphatnak hozzáférést azok, akik leteszik az asztalra a havidíjat. Most elérkezett ez a pillanat, ugyanis megérkezett az első, sőt rögtön a második játék, amelyet a Netflix használók egy limitált csoportja már nyúzhat addig, ameddig él az előfizetése. 

Mivel játszhatsz, ha Netflix előfizetéssel rendelkezel?

Egyelőre még nagyon korai szakaszban jár ez az új programja a népszerű szolgáltatásnak, ezért csak egy kisebb közösség kapott hozzáférést a gaming részleghez. Kizárólag Lengyelországban, Android eszközökön elérhető lett a Stranger Things: 1984 és a Stranger Things 3. Mindkét program már évekkel ezelőtt megjelent, de kezdésnek mégis ezt a kettőt választotta ki a Netflix. Mivel filmes kötődésük van, ezért kézenfekvő volt, hogy mellettük döntsenek, de messzemenő következtetéseket egyelőre csak ebből nem érdemes levonni. 

Többen várják, hogy a konzolok felé nyisson a Netflix, mivel a TV készülékeken már bejáratott a szolgáltatás, gyárilag előretelepített az alkalmazás a legtöbb esetben. A magyar rajongók is örülhetnek, mivel a Netflix szolgáltatása teljes körűen biztosított, így a gaming részleg előtt sincsenek elméletben akadályok.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Netflix)

Kövess Minket!



Nektek van élő Netflix előfizetésetek?